Χάσαμε, δεν χαθήκαμε! | Watford – Liverpool 3-0 | Βαθμολογίες

Στην έδρα της Watford και στα 44 παιχνίδια, έμελλε να σταματήσει τελικά το αήττητο της Liverpool, που κρατούσε από την περσινή σεζόν (Γενάρης 2019).

Οι «κόκκινοι» έδειξαν από το 1ο ημίχρονο ότι δεν είναι και στην καλύτερή τους μέρα, αφού είχαν μόλις ένα – κι αυτό κακό – σουτ και μια νωχελική και νωθρή εμφάνιση που εγκυμονούσε κινδύνους. Αυτοί οι κίνδυνοι ήταν ακόμα μεγαλύτεροι αν σκεφτεί κανείς ότι η Watford παλεύει, μαζί με αρκετές ακόμα ομάδες, να παραμείνει στην κατηγορία και παίζει πλέον, ή τουλάχιστον οφείλει να παίζει, σε κάθε της παιχνίδι με το… μαχαίρι στα δόντια.

Στο 2ο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με την Watford να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Sarr που πήρε τα ηνία στην επίθεση μετά και τον τραυματισμό του Deulofeu. Ο Σενεγαλέζος σκόραρε 2 υπέροχα γκολ και σέρβιρε και ένα 3ο στον Deeney για να γραφτεί το τελικό 3-0.

Αρκετά κακή εμφάνιση της ομάδας, με μάλλον κανέναν διακριθέντα. Ας κρατήσουμε όμως την ψυχραιμία μας, καθώς η ομάδα εξακολουθεί να χρειάζεται μόλις 4 νίκες για τη μαθηματική κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματός της και ας περάσουμε στις βαθμολογίες μας:

Alisson | 6 (MOTM)

Αν μπορεί κάποιος να εντοπίσει κάποιον διασωθέντα από αυτό το κατά τ’ άλλα κακό παιχνίδι από πλευράς Liverpool, αυτός είναι ο Alisson και γι’ αυτό τον επιλέξαμε ως Man of the Match. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να δέχτηκε 3 τέρματα όμως δεν είχε σε κάποιο από αυτά ευθύνη, ενώ έσωσε την εστία του 2 φορές στην ίδια φάση από τον Deeney στη μοναδική φάση του 1ου μέρους, ενώ και μετά την ανάπαυλα είχε σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας το σκορ σε χαμηλότερα επίπεδα.

Trent Alexander-Arnold | 3

Έχει μαζί με τον Ox ευθύνη στο 1ο γκολ της Watford, αφού βρίσκονται κοντά στον ίδιο αντίπαλο. Αρκετά κακός αμυντικά, πολλές λάθος τοποθετήσεις και κίνδυνοι από την πλευρά του. Ούτε επιθετικά έδωσε κάτι σε αυτό το παιχνίδι, έχοντας μάλιστα και κακές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις.

Lovren | 3

Μαζί με τον νεαρό μπακ ήταν ο αδύναμος κρίκος της άμυνας και οι παίκτες της Watford τον στόχευαν. Σίγουρα δεν τα πήγε καλά στα μαρκαρίσματα ενώ βρέθηκε και εκτός θέσης σε κάποιες περιπτώσεις. Ευθύνη στα γκολ και μια συνολικά κακή βραδιά για τον Κροάτη που ακόμα και πριν τα λάθη του έβγαζε μια αστάθεια και νευρικότητα, χωρίς ασφάλεια στις μεταβιβάσεις του.

Van Dijk | 4

Δεν υπερτέρησε σε πολλά από τον Lovren. Ήταν και αυτός σε κακό βράδυ, άφησε ανενόχλητο τον επιθετικό της Watford να σεντράρει στο 1-0, είχε αστάθειες και συνολικά η εμφάνισή του ήταν πολύ κατώτερη των στάνταρ του.

Robertson | 5.5

Χωρίς να είναι καλός στάθηκε καλύτερα από τους συμπαίκτες του αμυντικά και επιθετικά προσπάθησε περισσότερο από τον Arnold. Αν και ο δις σκόρερ Sarr αγωνιζόταν στην πλευρά του έχει ουσιαστική ευθύνη μόνο στο πρώτο γκολ. Μέτρια εμφάνιση.

Fabinho | 4

Ο Βραζιλιάνος ακόμα δεν έχει πιάσει τα στάνταρ απόδοσής του και διανύει μια μάλλον μέτρια περίοδο. Έχασε πολλές μάχες στο κέντρο, δεν απέφυγε τις λάθος μεταβιβάσεις, ενώ είχε πρόβλημα και ανασταλτικά.

Wijnaldum | 4.5

Μια ακόμη αδιάφορη εμφάνιση του Ολλανδού μετά το «διάλειμμα» στη μετριότητα με γκολ απέναντι στη West Ham. 

Chamberlain | 5

Προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι αλλά τις περισσότερες φορές αποτυχημένα. Κάνει μέτριο 1ο μέρος όπου τουλάχιστον πάτησε περιοχή 1-2 φορές και δοκίμασε πράγματα σε αντίθεση με τη νωχελικότητα των συμπαικτών του. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός και χάθηκε στο 2ο μέρος όπου σωστά αντικαταστάθηκε.

Salah | 3

Πέρασε και δεν ακούμπησε στο συγκεκριμένο ματς. Είχε το μοναδικό σουτ στο 1ο μέρος και τίποτε άλλο. Κακό παιχνίδι στο οποίο ήταν ήταν αρκετά κλεισμένος και δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου.

Mane | 3.5

Στα ίδια επίπεδα με τον Salah πάνω κάτω. Πήρε λίγο παραπάνω τη μπάλα, προσπάθησε, αλλά απέτυχε σχεδόν σε κάθε του προσπάθεια να φανεί επικίνδυνος.

Firmino | 4

Χαμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν πήρε και τις κατάλληλες πάσες για να βοηθήσει και ο ίδιος. Λίγα πράγματα και από τον Bobby.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Lallana | 5

Είχε δοκάρι, προσπάθησε για λίγα λεπτά να κάνει τη διαφορά αλλά από ένα σημείο και μετά, ειδικά μετά το 3-0, το αποτέλεσμα είχε κριθεί και δεν υπήρχε κίνητρο. Δεν του έλειψε πάντως η όρεξη.

Origi | 3.5

Με δυσκολία θυμάται κανείς κάτι θετικό που πρόσφερε στο παιχνίδι της Liverpool ο Βέλγος από όταν πέρασε. Πολλά λάθη, καμία ουσία.

Minamino | –

Μπήκε σε χρονικό σημείο που όλα είχαν κριθεί και δεν μπορεί να αξιολογηθεί για την παρουσία του. Πήρε μία ακόμα συμμετοχή.

Klopp | 4.5

Η κάκιστη εικόνα της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το αποκορύφωμα μιας αγωνιστικής κοιλιάς που παρουσιάζει η ομάδα του τον τελευταίο καιρό, έχοντας σχεδόν και μαθηματικά κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα να ξεμπλοκάρει, δεν βρήκε απάντηση στην κλειστή άμυνα της Watford και γεύτηκε την πρώτη ήττα με κατεβασμένα τα χέρια. Περιμένουμε να αντιδράσει και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Και τώρα η σειρά σας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *