Το τελευταίο ντέρμπι! (Pregame)

Στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα σε ομάδα της πρώτης εξάδας, η Liverpool υποδέχεται την Chelsea σε ένα καυτό Anfield με τους Reds να θέλουν οπωσδήποτε τρεις ακόμα γιγάντιους βαθμούς!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Chelsea

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield

Ημερομηνία: 14.04.2019

Ώρα έναρξης: 18:30

Διαιτητής: Michael Oliver

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Την περασμένη Παρασκευή οι Reds συνέχισαν με νίκες στο πρωτάθλημα ανατρέποντας το εις βάρος τους 1-0 σε 1-3 στο Southampton και στην συνέχεια επικράτησαν και της Porto με 2-0 κάνοντας έτσι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Όσο προχωράει ο Απρίλιος τόσο πιο σημαντικά γίνονται και τα παιχνίδια και ένα από αυτά είναι το σημερινό απέναντι στην Chelsea. Με νίκη, η Liverpool θα ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην Manchester City, γεγονός που την καθιστά αναγκαία.

Για την απογευματινή αναμέτρηση, ο Jurgen Klopp υπολογίζει κανονικά στον Adam Lallana, ενώ οι Gomez και Chamberlain συνεχίζουν φυσικά να θεωρούνται ανέτοιμοι.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Μεγάλη κριτική ασκούν οι φίλοι των Λονδρέζων στην ομάδα και κυρίως στον Maurizio Sarri στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα. Οι Μπλε πράγματι έχουν παρουσιαστεί κατώτεροι των προσδοκιών σε αρκετά παιχνίδια στην σεζόν, ωστόσο καταφέρνουν να βρίσκονται μέσα στους στόχους τους που είναι μια θέση στην τετράδα και η κατάκτηση του Europa League.

Συγκεκριμένα, η Chelsea βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος μετρώντας 66 βαθμούς, 2 περισσότερους από την Manchester United και 3 από την Arsenal που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο. Παράλληλα έχουν το τρίτο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ, ενώ όσον αφορά την Ευρωπαϊκή τους πορεία, την Πέμπτη επικράτησαν στην Τσεχία με 0-1 της Slavia Πράγας και έχουν πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Όλη την ομάδα θα έχει στην διάθεση του ο Maurizio Sarri.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Στα τέλη του Σεπτέμβρη αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες στο Stamford Bridge. Εκεί, ο Hazard άνοιξε το σκορ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και στην συνέχεια η Liverpool κυριάρχησε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει γκολ με κανέναν τρόπο. Ωστόσο μια τρομερή έμπνευση του Daniel Sturridge, ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής στο 89′ χάρισε στους Reds την ισοπαλία στο Λονδίνο.

Να αναφερθεί πως τρεις μέρες νωρίτερα Liverpool και Chelsea αναμετρήθηκαν στο Merseyside στο πλαίσιο του League Cup, με τον Hazard να σημειώνει ένα μαγικό τέρμα που ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Λονδρέζους λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση του Emerson. Το σκορ είχε ανοίξει νωρίτερα ο Sturridge. 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk και Robertson.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Wijnaldum, Henderson και Keita.

Την επιθετική γραμμή θα αποτελούν οι Salah, Firmino και Mane.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Keita – Salah, Firmino, Mane

Chelsea (4-3-3): Arrizabalaga – Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson – Kante, Jorginho, Loftus-Cheek – Hudson-Odoi, Higuaín, Hazard

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *