Το συγκινητικό αντίο του Sturridge στην Liverpool

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στα social media, o Daniel Sturridge μετά από επτά χρόνια αποχαιρέτησε την Liverpool

Ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας από τη μέρα που βρέθηκε στο Melwood. Ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο λίγοι και από το προσωπικό του συλλόγου και δεν μπορούσε να παραλείψει κανένας τους στο αντίο.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο «Studge» είπε αντίο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Liverpool, σε συμπαίκτες και προσωπικό καθώς και στην FSG που στάθηκε στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε παρακάτω το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Daniel Sturridge:

«Τι μπορώ να πω…

Ήμασταν μαζί για επτά χρόνια
Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά μέσα από όλα αυτά παραμείναμε μαζί γνωρίζοντας ότι μια μέρα θα έπρεπε να αποχωριστούμε. Αυτή η στιγμή είναι τώρα.

Θέλω να πω στους οπαδούς ότι τους αγαπώ όλους. Με έκαναν να νιώθω τόσο ευπρόσδεκτος και με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Ο “χορός Sturridge” έγινε διάσημος στο Anfield και δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έκανα μπροστά από το Kop.

Για τους συμπαίκτες μου στην ομάδα, παλιούς και νέους, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις. Όλοι παίξατε ένα ρόλο στο να με κάνετε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Αυτό δεν είναι αντίο, ξέρουν ότι θα μείνουμε σε επαφή, ανεξάρτητα από το πού θα βρίσκομαι. Για την τρέχουσα ομάδα των παικτών απλά να σας ενημερώσω ότι οι τρελές σάλτσες του Sturr θα είναι ακόμα διαθέσιμες την επόμενη σεζόν, οπότε μην αγχώνεστε!

Στο προπονητικό προσωπικό, σας ευχαριστώ για τα πάντα που με ώθησαν στα όρια μου σε κάθε πτυχή, για να μπορώ να φτάσω στο καλύτερο μου. Ξεχωριστή αναφορά στους προπονητές Jurgen και Brendan για την καθοδήγηση των βημάτων μου και που με βοήθησαν να είμαι ο καλύτερος που μπορούσα.

Τους γυμναστές και το ιατρικό τμήμα. Σας ευχαριστώ για το γεγονός ότι βρίσκεστε εδώ από τις χαμηλές μας στιγμές. Ο χρόνος και η προσπάθειά σας όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά, εκτιμήθηκε. Είμαι ευγνώμων να σας ευχαριστήσω προσωπικά εκτός των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Ειδική αναφορά στον Chris Rohrbeck για το έργο του όλη την σεζόν. Paul Small “Smally” ήσασταν μαζί μου από την αρχή μέχρι το τέλος και στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Τίποτα άλλο παρά αγάπη και σεβασμό για εσένα. Τέλος, ένα ευχαριστώ και στον Andy Massey.

Το προσωπικό της κουζίνας και όλους στο Melwood. Σας ευχαριστώ για όλες τις ώρες που μένετε πίσω από τα φώτα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε φροντίσει τους ποδοσφαιριστές. Ειδική αναφορά στις άλλες μητέρες μου, Caroline και Carol. Και οι δύο είστε απόλυτοι θρύλοι! Ο Lee και ο Graham είναι εδώ για να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, είναι κορυφαίοι τύποι!

Ray, Jane, Rachael και Louise. Θα μου λείψετε, απλά ξέρω ότι θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε σας για ό, τι κάνατε για μένα.

Για την FSG, έχετε κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσετε ότι ο σύλλογος έχει επιστρέψει στην κορυφή και είναι απόλυτη χαρά που συνεργάστηκα μαζί σας. Ειδική αναφορά για τον Mike Gordon ο οποίος ήταν κάτι περισσότερο από ένας από τους ιδιοκτήτες, αλλά ένας μέντορας που μου έδωσε συμβουλές μέσα και έξω από το ποδόσφαιρο. Ο Tom Werner είναι απόλυτο αφεντικό. John Henry σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήσασταν απίστευτος μαζί μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Liverpool.
Τέλος, ο Mike Edwards, ο οποίος ήταν ένα μεγάλο μέρος στον ερχομό μου στο σύλλογο. Είχα κάποια μεγάλα πειράγματα μαζί σου όλα αυτά τα χρόνια;!

Είμαι τόσο χαρούμενος που ήμουν μέρος της ομάδας που κατέκτησε το έκτο Champions League, όλοι οι οπαδοί το άξιζαν για όλη την υποστήριξη που μου έδωσαν, όπως και η ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας μου.
Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο στο μέλλον και περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα.

Όπως έλεγα πάντα, #redordead
Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις.

Με πολλή αγάπη,
Daniel».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *