Το συγκινητικό αντίο του Alberto Moreno

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, ο Alberto Moreno αποχαιρέτησε την Liverpool μετά από πέντε χρόνια. 

Ο Ισπανός αμυντικός αποτελεί από σήμερα οριστικά παρελθόν από την Liverpool και με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, είπε το δικό του, ξεχωριστό αντίο στους Reds και την πόλη του Liverpool, φεύγοντας από τον σύλλογο ως πρωταθλητής Ευρώπης.

Αναλυτικά το αντίο του Alberto Moreno:

«Η ζωή κάνει κύκλους και ο δικός μου στην αγαπημένη μου Liverpool έχει φτάσει στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την οικογένεια της Liverpool: τους αγαπητούς μου συμπαίκτες, με τους οποίους έχω μοιραστεί πέντε θαυμάσια χρόνια και θα τους σκέφτομαι για πάντα ως οικογένεια και, φυσικά, τους ιδιοκτήτες, τους προπονητές, το προσωπικό, τους γυμναστές τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Σας ευχαριστώ που με κάνατε καλύτερο ποδοσφαιριστή και πάνω απ ‘όλα ένα καλύτερο άτομο, γιατί με βοηθήσατε να εκπληρώσω ένα παιδικό όνειρο μου, κερδίζοντας το Champions League και να είμαι έτσι ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας του μεγάλου συλλόγου.

Η ευγνωμοσύνη μου προς την πόλη, η οποία με αγκάλιασε σαν να είμαι δικός τους από την πρώτη μέρα. Θα βρίσκεστε στη μνήμη μου κάθε φορά που κοιτάζω τον γιο μου, τον Alberto Jr, έναν ίδιο Liverpudlian.

Τέλος, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στους θαυμάσιους οπαδούς του συλλόγου, που πάντα με υποστήριζαν, εύχομαι πάντα στην Liverpool τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ακόμα κι αν η ζωή με πήρε μακριά από εδώ, πάντα θα σας κουβαλάω στην καρδιά μου και για πάντα θα είμαι οπαδός σας.

You’ll Never Walk Alone,
Alberto Moreno».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *