Το κατάφερε και αυτό ο Edwards: Εξαιρετικό deal για Hoever!

Όπως σας ενημερώσαμε το απόγευμα, ο Ki-Jana Hoever θα αποτελέσει παρελθόν από τη Liverpool συνεχίζοντας στη Wolves, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Anfield, ο νεαρός αμυντικός αποτελεί παρελθόν, καθώς η Liverpool ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Wolves για την παραχώρηση του.

Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί στις 9 εκατομμύρια λίρες, ενώ με τα μπόνους αναμένεται να φτάσει μέχρι και στις 15. Να σημειωθεί πως η Liverpool κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης, στο 15%.

Ενδιαφέρον για τον πρώην, πλέον ποδοσφαιριστή των Reds εκδήλωσαν και η Juventus με την Atletico Madrid, ωστόσο η Wolves ήταν εκείνη που εξασφάλισε την υπογραφή του.

Ο Ολλανδός αμυντικός, ήρθε στο Merseyside το 2018 από τον Ajax με μόλις 90 χιλιάδες λίρες και κατάφερε να αγωνιστεί τέσσερις φορές με την Liverpool σε αγώνες κυπέλλου.

Ένα ακόμα εξαιρετικό deal από τον M.Edwards, εξασφαλίζοντας ένα τόσο σημαντικό πόσο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε πραγματοποιήσει ούτε μια συμμετοχή στην Premier League, ενώ θυμίζουμε ό,τι η Liverpool συμφώνησε με τη Wolves για τη μεταγραφή του Diogo Jota έναντι 41 εκατομμυρίων λιρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *