Το αφεντικό της πόλης | Everton 1-4 Liverpool: Match Review

Η Liverpool θριάμβευσε στο Goodison Park και διέλυσε με το εμφατικό 4-1 την συμπολίτισσα της, Everton, στο Merseyside Derby της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο (4/12) με τη Wolves στο Molineux Stadium για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Το Liverpool παραμένει κόκκινο!

Οι Reds ισοπέδωσαν την Everton μέσα στο Goodison Park με 4-1 στο ντέρμπι της πόλης για την 14η αγωνιστική της Premier League και έστειλαν ξανά το δικό τους μήνυμα στη συμπολίτισσα.

Η ομάδα του Klopp ήταν ανώτερη από την Everton σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε σε εμφατική επικράτηση με πρωταγωνιστή τον Mo Salah, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ και έφτασε τα 13 στο φετινό πρωτάθλημα. Jota και Henderson πέτυχαν τα άλλα 2 γκολ για τη Liverpool.

Έτσι, οι Reds διατήρηθηκαν στην 3η θέση με 31 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Chelsea και στο -1 από τη δεύτερη Manchester City.


Καταιγιστική η Liverpool, γκολ… ελπίδας η Everton

Οι Reds απείλησαν μόλις στο 3′, με τον Salah να χάνει τρομερή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Pickford έδιωξε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Αιγύπτιου.

Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ για τη Liverpool. Οι παίκτες του Klopp κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα στην περιοχή της Everton, ο Robertson έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Henderson με άπιαστο πλασέ νίκησε τον Pickford για το 1-0.

Ο Alexander-Arnold επιχείρησε να διπλασιάσει τα τέρματα της Liverpool στο 15′ αλλά ο Pickford απέκρουσε, ωστόσο ο Salah τον νίκησε στο 20′ με άψογο πλασέ για το 0-2, με τον Gray να μειώνει σε 1-2 για τα «ζαχαρωτά» στο 38′.


Ασταμάτητο Red Machine

Το δεύτερο ημίχρονο αποκλειστηκά στους Reds, καθώς πέτυχαν άλλα δύο γκολ.

Οι παίκτες του Klopp δεν έριξαν ρυθμούς και συνέχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Αφού ο Godfrey έσωσε την ομάδα του στο 64′ μετά από σουτ του Mane, ο Salah ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και με ιδανικό πλασέ νίκησε ξανά τον Pickford, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς για το 1-3.

Το… σόου της Liverpool μέσα στην έδρα της συμπολίτισσας ολοκληρώθηκε στο 79′, όταν ο Jota έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά στην περιοχή και… κεραυνοβόλησε τον Pickford από δύσκολη γωνία, διαμορφώνοντας το θριαμβευτικό 4-1.


Οι συνθέσεις

Everton: Pickford; Coleman, Godfrey, Keane, Digne; Allan, Doucoure; Townsend (Delph 73′), Gray (Tosun 85′), Richarlison; Rondon (Gordon 59′)

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson (Oxlade-Chamberlain 82′), Thiago (Milner 75′), Salah, Mane, Jota (Minamino 88′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *