Τουλάχιστον στην Ευρώπη θυμίζει… Liverpool | Ajax 0-3 Liverpool: Match Review

Η Liverpool πέρασε σαν… σίφουνας από το Άμστερνταμ, επικρατώντας με 3-0 του Ajax και «κλείδωσε» την πρόκρισή της στους «16» του Champions League.

Επόμενο ματς για τους Reds, το Σάββατο (29/10 – 21:45) με τη Leeds στο Anfield.

Η Liverpool χρειαζόταν έναν βαθμό στα τελευταία δύο παιχνίδια για να «τσεκάρει» την πρόκρισή της στους «16» του Champions League.

Και η πρόκριση «κλείδωσε» με ένα εμφατικό πέρασμα από τη Johan Cruijff Arena, με τους Reds να επικρατούν με 3-0 του Ajax για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου χάρη σε γκολ των Salah, Nunez και Elliott.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τις ομάδες να έχουν τις στιγμές του για κάποιο γκολ, αλλά η Liverpool να είναι εκείνη που τελικά το κατάφερε.

Λίγο πριν τη λήξη του 45λεπτου, και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, ο Salah εκμεταλλεύτηκε την τρομερή πάσα του Henderson και έγραψε το 1-0.

Το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος ήταν ονειρικό για το σύνολο του Jurgen Klopp, που μέσα σε τρία λεπτά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ.

Αρχικά, ο Nunez στο 49ο λεπτό έγραψε το 2-0 μετά από ασίστ του Robertson και στο 52ο λεπτό ο Elliott διεύρυνε το προβάδισμα των Reds στο 3-0.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson (Tsimikas 87′), Elliott (Carvalho 71′), Henderson (Milner 71′), Fabinho (Bajcetic 71′), Firmino, Salah, Nunez (Jones 63′)

Ajax: Pasveer; Sanchez, Timber, Bassey, Blind; Alvarez, Berghuis, Klaassen; Bergwijn, Tadic, Brobbey

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *