Την πόρτα της εξόδου ανοίγει (μόνος του) ο Larouci

LIVERPOOL, ENGLAND - JANUARY 05: Yasser Larouci of Liverpool shoots as Djibril Sidibe of Everton attempts to block during the FA Cup Third Round match between Liverpool and Everton at Anfield on January 05, 2020 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Όπως όλα δείχνουν, ο Γάλλος αριστερός μπακ της Liverpool, Yasser Larouci, δε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Liverpool και θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Ο Yasser Larouci φέρεται να είναι απρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Liverpool.

Ο 19χρονος Γάλλος αριστερός μπακ, που έκανε το – ανεπίσημο – ντεμπούτο του με τους «Reds» το περυσινό καλοκαίρι στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στους Tranmere Rovers και συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, όμως φαίνεται πως έχει ήδη δηλώσει στους ανθρώπους του συλλόγου την πρόθεση του να μην ανανεώσει.

Αυτό σημαίνει, βέβαια, πως θα βγει στα «μανταλάκια» στη φετινή μεταγραφική περίοδο – η οποία αρχίζει στις 27 Ιουλίου – ώστε η Liverpool να αποκομίσει ένα ελάχιστο κέρδος από την περίπτωση του, πωλώντας τον σε άλλη ομάδα.

Ο Larouci αγωνίστηκε φέτος με την Liverpool U23 σε 10 αγώνες της Premier League 2, 5 του UEFA Youth League και 2 στο EFL Trophy, ενώ το επίσημο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το έκανε στο FA Cup, όπου και συμμετείχε ως βασικός σε δύο αναμετρήσεις, κόντρα σε Everton και Shrewsbury.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την πιθανότητα απόκτησης του εξετάζουν ήδη η Leeds United και η Brentford, με την πρώτη να έχει σχεδόν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο της στην Premier League και τη δεύτερη να κυνηγά ως το τέλος τη δεύτερη θέση, για να αποφύγει την διαδικασία των play-off και να κάνει ήρεμο καλοκαίρι από νωρίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *