Τα 2 αγκάθια στην περίπτωση του Ozan Kabak!

H Liverpool βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απόκτηση με μορφή δανεισμού του Ozan Kabak από την Schalke.

Η Liverpool μετά τη -σχεδόν- ολοκληρωμένη μεταγραφή του Ben Davies, κινήθηκε αστραπιαία και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό την τελευταία μέρα της μεταραφική περιόδου, με τον Duje Caleta-Car να ήταν η πρώτη της επιλογή, την Marseille όμως να αδυνατεί να βρει αντικαταστάτη και να αρνείται την πρόταση της Liverpool.

Η απόκτηση με μορφή δανεισμού του Ozan Kabak αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί, με 2 να είναι τις βασικές συνθήκες που πρέπει να επιβεβαιωθούν:

⚫ H Schalke ζητούσε μέχρι πρότινος, δανεισμό (2.5 εκατομμύρια £) με υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι στο ποσό των 25 εκατομμυρίων £, με τη Liverpool όμως να θέλει option αγοράς καθώς δεν ήταν η πρώτη της επιλογή όσον αφορά τα μεταγραφικά, ενώ θα έχει ανοιχτά μέτωπα με τους τραυματισμούς των Matip, Gomez, Van Dijk, όπως και με τις περιπτώσεις απόκτησης ενός εκ των Konate, Upamecano.

⚫ O αντικαταστάτης του Kabak, Shkodran Mustafi, θα πρέπει να υπογράψει στις επόμενες 3 ώρες το συμβόλαιό του με τη Schalke, δεδομένου ότι οι μεταγραφές στη Γερμανία λήγουν στις 7μ.μ. ώρα Ελλάδας. Συμφωνία φαίνεται να υπάρχει τόσο με τον παίκτη, όσο και την Arsenal.

Και τα 2 αυτά “αγκάθια” φαίνεται πως είναι στο σωστό δρόμο να ξεπεραστούν, και είναι πολύ πιθανό ο Τούρκος αμυντικός να φοράει την κόκκινη φανέλα μέχρι το τέλος της ημέρας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *