Τέτοια δώρα δεν τα πετάς… | Fulham 1-1 Liverpool: Match Review

Η Liverpool δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Tottenham και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αξιόμαχη Fulham στο Λονδίνο, παραμένοντας στην κορυφή της Premier League μαζί με τους Spurs.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Τετάρτη 16/12 με την Tottenham (22:00) στο Anfield για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Η Tottenham έκανε δώρο στη Liverpool αλλά εκείνη δεν το δέχτηκε.

Οι Reds άφησαν δύο βαθμούς στο Λονδίνο, μένοντας στο 1-1 με τη Fulham και δεν μπόρεσαν να περάσουν μόνοι πρώτοι στο πρωτάθλημα, καθώς μοιράζονται την κορυφή με την Tottenham. Κι όλα αυτά, τρεις μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο Anfield (16/12).

Οι Cottagers ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με τον Decordova-Reid, αλλά η Liverpool γλύτωσε την ήττα ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Salah.

Ακολουθήστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!


Στάθηκε στο ύψος του ο Alisson

Ο Alisson επέστρεψε στο βασικό σχήμα των Reds και είχε μπόλικη δουλειά στο πρώτο μέρος.

Η Fulham ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα και απείλησε δύο φορές με τον Cavaleiro (4′, 14′), αλλά ο Alisson αντέδρασε σωστά.

Στο 19ο λεπτό, μια προβολή του Fabinho στον Cavaleiro στη μεγάλη περιοχή σήκωσε συζήτηση για πέναλτι, με τον Marriner να εξετάζει τη φάση στο VAR και σχεδόν μετά από πέντε λεπτά αποφάσισε πως δεν υπάρχει παράβαση.

Ο Alisson έσωσε ξανά την ομάδα του στο 25ο λεπτό μετά από σουτ του Lookman, αλλά στην εξέλιξη της φάσης, ο Decordova-Reid πήρε την μπάλα και από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα για το 1-0.

Η Liverpool (πλην του Alisson) ήταν εξαφανισμένη μέχρι το 40ό λεπτό, όταν και έκανε την πρώτη της τελική στο πρώτο ημίχρονο, με τον Mane να αστοχεί με κεφαλιά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Salah μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.


Ο Salah γλύτωσε τη Liverpool από την ήττα

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος άλλαξε, με τον Klopp να ρίχνει στο ματς τους Williams και Minamino, κάνοντας έτσι πιο επιθετική την ομάδα του.

Ο Alisson είπε ακόμα ένα όχι σε ευκαιρία της Fulham με τον Lookman στο 46ο λεπτό και στην επόμενη φάση ο Salah ανάγκασε τον Areola να διώξει εντυπωσιακά.

Οι Reds ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στη συνέχεια και γίνονταν ολοένα και πιο απειλητικοί, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 61ο λεπτό με τον Henderson να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Areola αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε ενστικτωδώς.

Η πίεση των Reds καρποφόρησε και έφτασαν λίγο αργότερα στην ισοφάριση. Ο Wijnaldum εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Kamara και ο Marriner έδωσε πέναλτι. Ο Salah ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση και έκανε το 1-1 στο 79ο λεπτό.

Η Liverpool έκλεισε στα καρέ της την Fulham στο τελευταίο δεκάλεπτο και προσπαθούσε να βρει μέσα από σέντρες τον δρόμο προς τα δίχτυα, φτάνοντας πολύ κοντά με τον Jones στο 84ο λεπτό. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο ντέρμπι κορυφής την Τετάρτη.


Οι συνθέσεις

Fulham: Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson; Anguissa, Lemina (Reed 80′), Loftus-Cheek (Kamara 74′); Decordova-Reid, Lookman (Bryan 88′), Cavaleiro

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (N.Williams 69′), Fabinho, Matip (Minamino 46′), Robertson; Henderson, Wijnaldum, Jones; Salah (Origi 84′), Mane, Firmino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *