Τέσσερις ακόμα… (Pregame)

Δώδεκα βαθμούς μακριά από το πρωτάθλημα βρίσκεται η Liverpool!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Watford vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Vicarage Road
Ημερομηνία: 29.02.2020
Ώρα έναρξης: 19:30
Διαιτητής: Michael Oliver
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες η Liverpool βρέθηκε την Δευτέρα το βράδυ να είναι πίσω στο σκορ με 1-2 από την West Ham, η οποία μάλιστα είχε ανατρέψει και το προβάδισμα των Reds. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την δική τους ανατροπή μέσα σε περίπου ένα τέταρτο, πήραν τη νίκη με 3-2 και χρειάζονται 4 νίκες ακόμη για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Jurgen Klopp δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Jordan Henderson, James Milner και Xherdan Shaqiri. Το αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι -περίπου- το ίδιο με αυτό που παρουσιάστηκε στο Anfield πριν από πέντε βράδια. Πιθανή, και μοναδική, αλλαγή ίσως είναι αυτή του Alex Oxlade-Chamberlain στη θέση του Naby Keita.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

11 αγώνες απομένουν για την Watford στην προσπάθεια της να παραμείνει στην Premier League. Πριν από περίπου 2μιση μήνες, όταν τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Nigel Pearson, η ομάδα είχε 9 βαθμούς, βρισκόταν στην τελευταία θέση στο -6 από την σωτηρία και θεωρούταν αδιαμφισβήτητο φαβορί για την Championship. 

Με 4/5 νίκες στις επόμενες αναμετρήσεις η ομάδα του Pearson ξέφυγε για πρώτη φορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο οι μόλις 2 πόντοι στις τελευταίες 6 αγωνιστικές την έχουν ξαναφέρει στη 19η θέση και στη μεγάλη μάχη που συμβαίνει φέτος για την αποφυγή της Championship. 

O Craig Pawson είναι τραυματίας ενώ οι Daryl Janmaat και Kiko Femenia είναι αμφίβολοι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Στην πρώτη αναμέτρηση με τον Pearson στο τιμόνι, η Watford παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική στο Anfield, καθώς είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε επικίνδυνη τελική προσπάθεια.

Η Liverpool χτύπησε στην αντεπίθεση με εντυπωσιακό γκολ του Mohamed Salah, ο οποίος και πάλι με πολύ όμορφο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Watford (4-2-3-1): Foster – Mariappa, Kabasele, Cathcart, Masina – Hughes, Capoue – Sarr, Doucoure, Deulofeu – Deeney

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *