Σύνδεσμοι Liverpool και Tottenham σε μια… πρόβα του τελικού στη Θεσσαλονίκη!

Ο πραγματικός τελικός του Champions League θα διεξαχθεί το Σάββατο (22:00), όμως αυτό δεν στερεί το δικαίωμα από τους φιλάθλους των Liverpool και Tottenham να… προβάρουν τη λαμπρή βραδιά λίγες μέρες νωρίτερα!

Με εξαιρετικές σχέσεις να τους συνδέουν από τη διοργάνωση του Fan Clubs League Thessaloniki, το πρωτάθλημα (και κύπελλο) ποδοσφαίρου μεταξύ των συνδέσμων ξένων ομάδων στη Θεσσαλονίκη δηλαδή, οι σύνδεσμοι Liverpool (της Θεσσαλονίκης) και Tottenham (πανελλήνιος, το branch της Θεσσαλονίκης) είχαν μια… εξαιρετική ιδέα!

Αμέσως μετά τις – κατά πολλούς αλλά όχι για τους ίδιους – αναπάντεχες προκρίσεις των ομάδων τους στον τελικό του Champions League, οι δύο σύνδεσμοι ήρθαν σε επαφή και κανόνισαν αυτό που θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 22:30 στο Athletic Park στην Πυλαία (Αντώνη Τρίτση 11). Τι; Μια… πρόβα του τελικού, έναν φιλικό αγώνα ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες των δύο συνδέσμων!

Το LiverpoolFans.gr επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, Κώστα Καζάκο και Βαγγέλη Κρυσταλλάκο, για να μάθει πώς προέκυψε η ιδέα για το παιχνίδι αλλά και τη γνώμη τους ενόψει του… πραγματικού τελικού!

Πρώτος ο Κώστας, από το σύνδεσμο της Liverpool, μας είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για το ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους, που μπορούν να γνωρίσουν έτσι και τις ομάδες και τους συνδέσμους, αλλά και το πρωτάθλημα μας. Αυτό εκπροσωπούμε με αυτόν τον φιλικό αγώνα. Σαν ιδέα, ήταν αμοιβαία», για να τον συμπληρώσει ο Βαγγέλης λέγοντας πως: 

«Ήταν μια ιδέα που πήραμε μαζί με τα παιδιά της Liverpool, αμέσως μετά τους ημιτελικούς. Είπαμε ότι θα ήταν πολύ ωραίο να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι σαν πρόβα για τον τελικό και μέσω αυτού να δείξουμε αυτό που δείχνουμε γενικά, μέσα από το πρωτάθλημα μας: τις καλές σχέσεις μεταξύ των οπαδών των συνδέσμων ξένων ομάδων, ότι δεν υπάρχει αντιπαλότητα και ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε ως οπαδοί. 

Πάνω σε αυτά τα ιδανικά βασιστήκαμε εξάλλου και για την δημιουργία του πρωταθλήματος, αλλά και αυτός είναι ο λόγος που θα γίνει και το φιλικό. Θα μαζευτούμε να παίξουμε, να πιούμε τις μπίρες μας, να περάσουμε καλά και περιμένουμε και τον κόσμο να έρθει να μας δει, να μάθει για εμάς και να περάσει κι αυτός καλά».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Tottenham τόνισε πως το ίδιο θα συνέβαινε αν την πρόκριση στον τελικό έπαιρνε τελικά η Barcelona. Αδύνατη φυσικά θα ήταν η διοργάνωση του φιλικού αγώνα αν είχε προκριθεί ο Ajax, μιας και δεν υφίσταται επίσημα αναγνωρισμένος σύνδεσμος του Αίαντα στη Θεσσαλονίκη.

Με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρία για… silverware, ζώντας στο όνειρο δύο ανεπανάληπτων προκρίσεων, Κώστας και Βαγγέλης κατέθεσαν και τις απόψεις τους για τον τελικό…

Κώστας: «Δεν ήθελα την Tottenham είναι η αλήθεια. Θα είναι δύσκολος τελικός με δύο αγγλικές ομάδες, αλλά πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα και πως ό,τι δεν έγινε πέρυσι θα γίνει φέτος». 

Βαγγέλης: «Σίγουρα είναι δύσκολος όπως κάθε τελικός. Για εμάς είναι κάτι καινούριο, όμως, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει, ειδικά όπως η Liverpool. Κάτι πρωτόγνωρο και για τους παίκτες και για εμάς τους απέξω. Το “συν” της υπόθεσης είναι ότι λόγω των ευρωεκλογών, που τράβηξαν λίγο παραπάνω, η ομάδα μας θα ξεκουραστεί, μιας και είχε αρκετά θέματα με τραυματισμούς κλπ, ενώ θα γυρίσουν μάλλον όλοι. Θα ξεκουραστεί η ομάδα, είναι σημαντικό, γιατί σε πολλά σημεία δεν μπορούσε να αποδώσει λόγω κούρασης.

Είναι δύο ομάδες από την ίδια χώρα, δεν μπορεί να κρύψει καμία τίποτα, γνωρίζονται σαν τις παλάμες των χεριών τους. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Pochettino διαβάζει καλά τα παιχνίδια. Ναι μεν υπάρχει προβάδισμα για τον Klopp, αφού και ο ίδιος και οι παίκτες του έχουν βρεθεί στο ίδιο σημείο ξανά. Σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάντως, που θα το απολαύσουμε». 

Εμείς να ευχηθούμε καλή διασκέδαση και στις δύο ομάδες αλλά και στον κόσμο που θα βρεθεί απόψε στην Πυλαία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *