Στη Θεσσαλονίκη ο Lazar Markovic: «Είχα κάποιες συναντήσεις»

Στη συμπρωτεύουσα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

Στις 15:30, ο Λάζαρ Μάρκοβιτς εντοπίστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, να γευματίζει μαζί με τρεις φίλους του. 

Πριν εισέλθουν όλοι, μαζί με μικρά σακίδια, σε ταξί που τους περίμενε στις 16:00, το LiverpoolFans.gr μίλησε με τον Σέρβο πρώην παίκτη της Liverpool, ο οποίος χαρούμενος και γελώντας είπε: «Είχα κάποιες συναντήσεις, μπίζνες… μπίζνες».

Θυμίζουμε ότι ο Lazar Markovic έμεινε ελεύθερος από τη Liverpool τον Ιανουάριο, με τους «Κόκκινους» να σπάνε το ακριβό του συμβόλαιο πέντε μήνες πριν ολοκληρωθεί. Μάλιστα, στην deadline day των μεταγραφών, η Fulham κατάφερε να τον κάνει δικό της, υπογράφοντας μαζί του για το διάστημα ως το τέλος της σεζόν, όμως ο Σέρβος δεν έπαιξε παρά 45 λεπτά στο δεύτερο μισό της φετινής Premier League…

*Η φωτογραφία που ανέβηκε σε αυτό το σημείο του άρθρου (και ανήκε σε άλλο πρόσωπο), αποσύρθηκε μετά από σχετικό αίτημα προστασίας των συμφερόντων του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *