Στην κορυφή και τα Χριστούγεννα με ανεπανάληπτο σόου | Crystal Palace 0-7 Liverpool: Match Review

Η Liverpool ήταν καταιγιστική απέναντι στην Crystal Palace, τη διέλυσε με 7-0 στο Selhurst Park και θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League και τα Χριστούγεννα. Στο +6 από την Tottenham οι Reds.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Κυριακή 27/12 με την West Brom (18:30) στο Anfield για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Σαρωτική, απολαυστική, ασταμάτητη.

Η Liverpool έκανε ό,τι ήθελε στο Λονδίνο κόντρα στην Crystal Palace, την οποία συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-0, έφτασε τους 31 βαθμούς και κράτησε δική της την κορυφή της Premier League και τα Χριστούγεννα.

Η αρμάδα του Jurgen Klopp πέρασε σαν σίφουνας από το Selhurst Park και με χαρακτηριστική ευκολία πήγε τη διαφορά της στο +6 από την Tottenham, έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Salah και Firmino, Minamino και Henderson άνοιξαν λογαριασμό στη φετινή σεζόν, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των σκόρερ και ο Mane. Στα αξιοσημείωτα και η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Oxlade-Chamberlain.

Ακολουθήστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!


Η Ιδανική εκκίνηση και η τέλεια συνέχεια!

Ο Klopp δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο ξεκίνημα για την ομάδα του. Οι Reds μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από πάσα του Mane, ο Minamino μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, σκοράροντας το πρώτο του γκολ στην Premier League.

Η Crystal Palace πείσμωσε, ανέβασε γρήγορα την απόδοσή της και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 23ο λεπτό, όταν ο Ayew βρέθηκε απέναντι στον Alisson αλλά η πάσα του δεν ήταν καλή προς τον Zaha, με τους αμυντικούς της Liverpool να απομακρύνουν.

Η κεφαλιά του Ayew δεν ανησύχησε τον Alisson στο 27ο λεπτό και λίγο αργότερα οι Reds πετυχαίνουν το δεύτερο τέρμα τους στη δεύτερη φάση που δημιουργούν στο ματς. Ο Firmino έκλεψε την μπάλα και βρήκε τον Mane στην περιοχή, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα σημείωσε το 0-2 στο 35ο λεπτό.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Liverpool έφτασε και σε τρίτο γκολ, κλειδώνοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη. Ο Firmino έβγαλε ταχύτατα τους Reds στην αντεπίθεση βρίσκοντας τον Robertson από τα αριστερά, κι αυτός με ωραία σέντρα έδωσε στον Firmino, ο οποίος με ωραία εκτέλεση έκανε το 0-3 στο 43ο λεπτό.


Το σόου δεν είχε τελειωμό!

Όσο κλισέ κι αν μοιάζει, η Liverpool δεν άφησε ούτε μία στιγμή το… πόδι από το γκάζι στο δεύτερο μέρος. Κυριολεκτικά! Οι Reds δεν σταμάτησαν να δημιουργούν φάσεις και βρήκε άλλα τέσσερα γκολ, συνεχίζοντας ό,τι ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 52ο λεπτό, ο Alexander-Arnold έστρωσε ιδανικά στον Henderson κι αυτός με φοβερό πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στη γωνία του Guaita για το 0-4, πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, ο Salah πήρε τη θέση του Mane και δεν άργησε να βάλει την υπογραφή του (1 ασίστ + 2 γκολ) στην παράσταση της Liverpool.

Στο 68ο λεπτό, ο Αιγύπτιος έβγαλε την ασίστ στον Firmino για το 0-5 και στο 80ό λεπτό με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 0-6. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς με υπέροχο curler στο 84ο λεπτό έκλεισε τη θεσπέσια παράσταση για το τελικό 0-7, φτάνοντας τα 13 γκολ του στη φετινή Premier League και ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ.


Οι συνθέσεις

Crystal Palace: Guaita; Clyne, Kouyate (Tomkins 63′), Cahill, Van Aanholt; Milivojevic, McArthur (Riedewald 75′); Schlupp, Zaha, Eze (Batshuayi 69′); Ayew

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson; Henderson, Wijnaldum (Jones 69′), Keita; Minamino, Mane (Salah 57′), Firmino (Oxlade-Chamberlain 75′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *