Σκέψεις για ακύρωση φιλικού λόγω… υπερφορτωμένου προγράμματος

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Liverpool από ημέρα Παρασκευή, έρχεται κόντρα σε όσα έχει ήδη προγραμματίσει ο «κόκκινος» σύλλογος αναφορικά με τα φιλικά προετοιμασίας του.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του Klopp θα διεκδικήσουν την Κυριακή, 4 Αυγούστου, το Community Shield, αντιμετωπίζοντας τη Manchester City στο Wembley.

Γνωρίζοντας, σε κάθε περίπτωση, πως το επόμενο σαββατοκύριακο θα λάμβανε χώρα και η έναρξη της Premier League, η Liverpool τοποθέτησε ένα τελευταίο φιλικό, στο Anfield, με αντίπαλο τη Schalke στις 6 του ίδιου μήνα. Σε αυτό, σύμφωνα με τη λογική, ο Klopp θα φορμάριζε και τους αναπληρωματικούς του, ώστε να μπει στην πρώτη αγωνιστική με μια ετοιμοπόλεμη 18άδα.

Ωστόσο, αυτό που δεν περίμεναν στο λιμάνι είναι ότι το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα και το οποίο θα διεξαχθεί Παρασκευή, 9 Αυγούστου, θα ήταν το δικό τους με τη Norwich (Anfield, 22:00 Ελλάδος). Αυτό προέκυψε το πρωί της Πέμπτης, όταν και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγωνιστικών της νέας σεζόν, περιπλέκοντας έτσι τα πράγματα.

Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι της Liverpool εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ακύρωσης του φιλικού με τη Schalke, δίχως πάντως να έχουν ως τώρα προσεγγίσει τον γερμανικό σύλλογο σχετικά με αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *