Σκάνδαλο: Η Marca δημοσίευσε «φτιαχτές» δηλώσεις του van Dijk να… αποθεώνει τον Messi!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τόσο αληθινό όσο και σκανδαλώδες, από ένα μέσο που θεωρείται εκ των κορυφαίων στο ισπανικό δίκτυο ενημέρωσης.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι είναι ο αμυντικός της Liverpool, Virgil van Dijk, όπως και ολόκληρος ο σύλλογος, πληροφορούμενοι τις…. «φτιαχτές» δηλώσεις του ιδίου που κοινοποίησε η ισπανική Marca.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήττα της Liverpool στο Camp Nou με 3-0 και δύο γκολ του Messi, «ανέβηκε» στη Marca πως ο van Dijk δήλωσε τα εξής:

«Όταν είναι στα καλύτερα του, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις για να τον σταματήσεις. Είμαι χαρούμενος που δεν παίζω στην Ισπανία και δεν χρειάζεται να τον αντιμετωπίζω κάθε σεζόν».

Όταν έμαθε την είδηση, ο ίδιος ο van Dijk είπε πως ουδέποτε ανέφερε κάτι τέτοιο, ενώ τον εκνευρισμό και τη δυσαρέσκεια του διαρέει στον αγγλικό τύπο και ο ίδιος ο σύλλογος της Liverpool, που αν μη τι άλλο βλέπει να γίνεται η υπόσταση ενός ποδοσφαιριστή του αντικείμενο εκμετάλλευσης προς όφελος του μηχανισμού… προπαγάνδας που έχει στηθεί στην Ισπανία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *