Σέντρα σε έναν τόσο μα τόσο κομβικό μήνα! (Pregame)

Όσο τίποτα έχει ανάγκη την επιστροφή στις νίκες η Liverpool στο Λονδίνο απόψε, σε μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

West Ham vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: London Stadium
Ημερομηνία: 04.02.2019
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Kevin Friend
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η Liverpool μεσοβδόμαδα κόλλησε στην ισοπαλία με την Leicester στο Anfield και δεν εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα την ήττα της Manchester City στο Newcastle, με την διαφορά να βρίσκεται αυτή την στιγμή στους 2 πόντους. Οι Reds έχουν απόψε την ευκαιρία να αντιδράσουν, να ξεκινήσουν ιδανικά έναν μήνα κομβικής σημασίας και να ξεφύγουν και πάλι στο +5. 

Ο Jurgen Klopp δεν υπολογίζει στους Dejan Lovren, Joe Gomez και Trent Alexander-Arnold. Ο James Milner εξέτισε την ποινή του και θα είναι κανονικά διαθέσιμος.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η West Ham είναι μια ακόμα από τις ομάδες που δείχνουν τρομερή αστάθεια και ιδιαίτερη απειλή εναντίον των ”μεγάλων” ειδικά στο γήπεδο της. Οι Λονδρέζοι έχουν πετύχει δύο πολύ σημαντικές νίκες στην έδρα τους, κόντρα σε Manchester United και Arsenal.

Οι Hammers προέρχονται από 3 συνεχόμενες ήττες από τις Wolves, Wimbledon και Bournemouth, ωστόσο αποτελούν μια δυνατή ομάδα με αξιόλογες μονάδες όπως οι Arnautovic, Felipe Anderson και Fabianski. Η Liverpool είναι έτοιμη να δείξει τα δόντια της και να επιστρέψει στα τρίποντα, παρά την δυσκολία της αναμέτρησης. 

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Manuel Pellegrini. Ο Χιλιανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Yarmolenko, Lanzini, Wilshere, Balbuena, Perez, Sanchez και Reid. Οι Arnautovic, Fabianski και Creswell θεωρούνται αμφίβολοι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, μέσα Αυγούστου, αναμετρήθηκαν τελευταία φορά οι ομάδες από Λονδίνο και Merseyside. Οι Reds, που είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Naby Keita στο ντεμπούτο του, επικράτησαν άνετα με τελικό σκορ 4-0.

Το σκορ για την Liverpool είχε ανοίξει ο Mohamed Salah, με τον Mane να πετυχαίνει τα επόμενα δύο τέρματα της ομάδας του. Το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ έγραψε και ο Daniel Sturridge λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, έχοντας μπροστά του τους Milner, Matip, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Wijnaldum, Fabinho και Keita.

Την επιθετική γραμμή θα απαρτίζουν οι Salah, Firmino και Mane.

West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell – Rice, Noble – Snodgrass, Nasri, Anderson – Carroll

Liverpool (4-3-3): Alisson – Milner, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Keita – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *