Ρεπό για ανάσες και ύστερα… ταξίδι στη Marbella!

Διαβάστε όσα προγραμματίζει ο Jurgen Klopp και οι συνεργάτες του σχετικά με την προετοιμασία της Liverpool για τον τελικό του Champions League της 1ης Ιουνίου.

Η σεζόν στην Premier League ολοκληρώθηκε με χαρμολύπη για τη Liverpool, με μια γλυκόπικρη γεύση όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Μετά τον θρίαμβο επί της Barcelona και την πρόκριση στον τελικό του Champions League, πολλοί πίστεψαν πως στην εβδομάδα των θαυμάτων (βλ. και πρόκριση Tottenham), υπήρχαν ελπίδες για κατάκτηση και της Premier League, με στραβοπάτημα της Manchester City στην έδρα της Brighton.

Τελικά, παρά το γεγονός πως η Liverpool έκανε τη δουλειάς της κόντρα στη Wolves, σε ένα παιχνίδι όπου η κόπωση ήταν αισθητή, η City στάθηκε στο ύψος της και με το παραπάνω, παίρνοντας διπλό και πρωτάθλημα στο Amex Stadium.

Πλέον, η ομάδα του Klopp έχει περίπου είκοσι ημέρες για την προετοιμασία της για τον τελικό του Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη την 1η Ιουλίου. Μετά από επικοινωνία με τους παίκτες, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να τους δώσει ρεπό από την Τετάρτη (15/5) ως και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ταξίδι στην… Ισπανία. 

Ο Jurgen Klopp αγαπά πολύ την ιβηρική χερσόνησο και το δείχνει συνεχώς, έχοντας πάρει αρκετές φορές την ομάδα του στη Marbella της Ισπανίας σε διακοπές Εθνικών ομάδων. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο ταξίδι, η αποστολή παίρνει μαζί της και τις οικογένειες των παικτών. Το ίδιο σκέφτεται να πράξει και τώρα ο Γερμανός (άγνωστο αν θα ακολουθήσουν και οι οικογένειες, για λόγους συγκέντρωσης), με τη Liverpool να έχει ήδη κλείσει το προπονητικό κέντρο της Marbella για την επόμενη εβδομάδα. «Θα είναι μια μίνι προετοιμασία ενόψει τελικού», δήλωσε ο προπονητής των Reds.

Η Liverpool θα επιστρέψει στην Αγγλία μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων επί ισπανικού εδάφους, αφού έχει υποχρεώσεις αναφορικά με τα media, συνεντεύξεις και δεσμεύσεις για event της UEFA. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω, η αποστολή θα ξαναπετάξει προς Ισπανία και Μαδρίτη στις 30 Μαΐου, μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία της – ψυχολογικής περισσότερο – προετοιμασίας για τον τελικό με την Tottenham.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *