Προ των πυλών η επιστροφή του Phillips στη Γερμανία

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη Stuttgard, για να συνεχίσει τον δανεισμό του στο γερμανικό σύλλογο από τη Liverpool.

Ο Nathaniel Phillips κλήθηκε εσπευσμένα στο Melwood για να συνδράμει στην αντιμετώπιση της κρίσης τραυματισμών, που έχει δει τους Matip και Lovren να μένουν εκτός δράσης. Το φορτωμένο πρόγραμμα των εορτών ανάγκασε τον Klopp να τερματίσει τον δανεισμό του 22χρονου στόπερ στη Stuttgard και να τον καλέσει – προσωρινά όπως φαίνεται – στο λιμάνι του Merseyside.

Πράγματι, ο Phillips έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τα «κόκκινα» στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Everton, έχοντας θετική παρουσία. Όμως, πλέον, με την επιστροφή τουλάχιστον του Lovren να δρομολογείται, ο Klopp παραδέχτηκε πως κατά πάσα πιθανότητα ο «Νat» θα επιστρέψει στη Στουτγκάρδη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Tottenham, ερωτώμενος σχετικά:

«Πρώτα απ’ όλλα, είναι πραγματικά υπέροχο, πολύ ωραίο, να τον έχουμε ξανά εδώ μαζί μας, επειδή είναι τρομερός άνθρωπος. Απέκτησε πολλές σημαντικές εμπειρίες στην πόλη όπου γεννήθηκα. Γνωρίζω τους ανθρώπους εκεί και πραγματικά το διασκεδάζει. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσουμε. Αλλά ναι (σ.σ. θα επιστρέψει), λογικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *