Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Liverpool για ακόμα μια σεζόν θα δώσει δανεικό τον Harry Wilson, αυτή τη φορά σε σύλλογο της Premier League

Οι τελευταίες εξελίξεις, φέρνουν μακριά από το Anfield τον Harry Wilson, με την Liverpool να συζητά με σύλλογο της Premier League για να στείλει δανεικό τον ποδοσφαιριστή.

Ο σύλλογος είναι η Bournemouth, η οποία μετά τον τραυματισμό του Brooks, βγήκε στην αγορά, καταλήγοντας στον Harry Wilson, με τη Liverpool να μην βάζει πωλητήριο στον παίκτη, αλλά να τον θέτει σε διαθεσιμότητα για δανεισμό.

Οι Reds, θέλουν διαβεβαιώσεις από τα “κεράσια” ότι ο Ουαλός θα πάρει τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής και θα αγωνίζεται στην Bournemouth, ώστε να δώσει την συγκατάθεση της για την παραχώρηση του παίκτη.

Μένει να δούμε εάν η ενδεχόμενη αποχώρηση του Wilson, βγάλει στην αγορά για απόκτηση εξτρέμ την Liverpool, καθώς μην ξεχνάμε πως με τα δύο πόδια εκτός ομάδας βρίσκεται και ο Ryan Kent.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να έχουμε νεότερα, ακόμα και ανακοινώσεις, σήμερα μέχρι το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *