Πρεμιέρα στο FA Cup με rotation! (Pregame)

Μετά την μεσοβδόμαδη ήττα από την Manchester City, την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, η Liverpool επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το FA Cup σε μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Wolves vs Liverpool
Διοργάνωση: FA Cup
Έδρα: Molineux
Ημερομηνία: 07.01.2019
Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Paul Tierney
Τηλεοπτική μετάδοση: ΔΕΝ υπάρχει

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Με το αριστερό μπήκαν οι Reds στο 2019, σε μια αναμέτρηση βέβαια που θα χαρακτηριστεί ως μια από τις δυσκολότερες αυτού του χρόνου. Παρά την δυσκολία της αναμέτρησης η οποία ήρθε και μετά το τέλος ενός πολύ κουραστικού, αλλά και επιτυχημένου Δεκέμβρη, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 

Η Liverpool θα μπορούσε να προηγηθεί από νωρίς στην αναμέτρηση, αλλά το δοκάρι και 1,1 εκατοστά αποδείχτηκαν αρκετά για να στερήσουν την χαρά στην ομάδα από το Merseyside, η οποία ισοφάρισε το γκολ του Aguero αλλά στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από το Etihad. Ο σημερινός αγώνας είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεχαστεί αυτό το βράδυ πριν το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στο κάτω-κάτω η ομάδα ακόμα πρώτη είναι.

Ο Jurgen Klopp δεν θα έχει στην διάθεση του τους Joe Gomez και Joel Matip που αναμένεται η επιστροφή τους στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα, ενώ να υπενθυμίσουμε πως οι Nathaniel Clyne και Dominic Solanke αποχώρησαν για την Νότια Ακτή και συγκεκριμένα την Bournemouth.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Μπορεί να επέστρεψε φέτος στην Premier League μετά από 6 χρόνια, έχοντας περάσει από 40 κύματα στο μεταξύ, αλλά η Wolves έχει σχηματίσει μια πολύ δυνατή ομάδα με έντονο Πορτογαλικό στοιχείο. Συγκεκριμένα ξόδεψε ένα ποσό ανώτερο των 90 εκατομμυρίων ευρώ για να ενισχυθεί σημαντικά σε όλα τα μήκη του γηπέδου με μονάδες όπως οι Adama Traore, Rui Patricio, Joao Moutinho, Willy Boly και Diogo Jota.

Παρά τις πολλές μεταγραφές, η ομάδα έδεσε και όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται όλο ένα και πιο επικίνδυνη, ενώ μάλιστα περνάει μια περίοδο φορμαρίσματος μετρώντας 3 συναπτές νίκες. 

Γενικά, η Wolves μπορεί και να χαρακτηριστεί ως η πιο ασταθής ομάδα μέχρι στιγμής και σίγουρα ένας σταθερός δύσκολος αντίπαλος κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Γιατί αυτό; Έχει ηττηθεί από τις Huddersfield, Cardiff, Brighton, Crystal Palace και Watford, αλλά έχει κρατήσει τις ομάδες του Manchester, την Everton και την Arsenal στην ισοπαλία, ενώ επικράτησε της Chelsea και της Tottenham πολύ πρόσφατα.

Αυτή την στιγμή, η Wolverhampton μετράει 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες και βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης. Παράλληλα έχει και το 6ο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στην Premier League.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Όλους τους παίχτες του θα έχει διαθέσιμους ο Nuno Santo.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Μόλις πριν από 2 εβδομάδες -και κάτι ψιλά- αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες, και πάλι στο Wolverhampton στο πλαίσιο της Premier League. Αν και το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, με την Wolves να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, οι Reds άνοιξαν το σκορ νωρίς με τον Salah για να έρθει ο Van Dijk στο δεύτερο ημίχρονο και να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Jurgen Klopp θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation οπότε το να γίνει ακριβής πρόβλεψη είναι σχεδόν απίθανο.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Simon Mignolet, έχοντας μπροστά του τους Camacho, Lovren, Fabinho και Moreno. 

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Keita, Lallana και Milner, ενώ πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Curtis Jones.

Την επιθετική γραμμή θα αποτελούν οι Shaqiri, Sturridge και Origi.

Wolves (3-4-1-2): Ruddy – Bennett, Coady, Dendoncker – Doherty, Moutinho, Neves, Vinagre – Gibbs-White – Bonatini, Traore

Liverpool (4-3-3): Mignolet – Camacho, Lovren, Fabinho, Moreno – Lallana, Milner, Keita – Shaqiri, Sturridge, Origi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *