Πρεμιέρα στο Carabao Cup με rotation! (Pregame)

Ναι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πορεία της Liverpool στο πρωτάθλημα. Ναι, το Carabao Cup πιθανότατα είναι η διοργάνωση με την μικρότερη βαρύτητα για τους Reds. Ωστόσο η ομάδα του Jurgen Klopp στοχεύει ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Carabao Cup. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 
Liverpool vs Chelsea
Διοργάνωση: Carabao Cup
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 26.09.2018
Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Kevin Friend
Τηλεοπτική μετάδοση: Nova Sports 4HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Από άνετη και ξεκούραστη επικράτηση εναντίον της Southampton προέρχεται η Liverpool. Συγκεκριμένα, οι Reds επικράτησαν των Saints το Σάββατο με σκορ 3-0 κάνοντας το 6/6 στο πρωτάθλημα και απόψε θα κάνουν πρεμιέρα στο League Cup (σημείωση: αναφέρεται και ως Carabao Cup) απέναντι στην Chelsea, την ομάδα που αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο της και στο πρωτάθλημα. Αλλά ο Jurgen Klopp βλέπει ξεχωριστά το κάθε ματς, ένα-ένα.

Ο Γερμανός τεχνικός, δήλωσε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο σχήμα του αλλά θα παρατάξει μια δυνατή ομάδα. Με τον Dejan Lovren να επιστρέφει, οι μοναδικές απουσίες παραμένουν οι Lallana, Origi και φυσικά ο Alex-Oxlade Chamberlain.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Chelsea υπέστη ολική μεταμόρφωση με το πέρας του καλοκαιριού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απόλυση του Antonio Conte και την πρόσληψη του Maurizio Sarri. Από το αμυντικό στυλ του Conte, οι Λονδρέζοι μαθαίνουν να παίζουν με τον πιο επιθετικογενές και γρήγορο τρόπο παιχνιδιού του Sarri, που βασίζεται στην κατοχή, την γρήγορη μεταφορά της μπάλας στο γήπεδο και τις πολλές πάσες.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, η Chelsea έκανε λίγες αλλά στοχευμένες. Συγκεκριμένα, πλήρωσε 72 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Kepa Arrizabalaga που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Courtois που κούνησε μαντήλι για την Real Μαδρίτης. Μέρος της συμφωνίας για τον Βέλγο με τους Μαδριλένους αποτέλεσε και ο δανεισμός του Mateo Kovacic στην Chelsea, ενώ παράλληλα με την πρόσληψη του Sarri αποκτήθηκε και ο Jorginho της Napoli με σκοπό οι Λονδρέζοι να έχουν διαφορετική πνοή στην μεσαία γραμμή.

Μέχρι στιγμής, ο Ιταλός προπονητής κάνει περίφημη δουλειά και βλέπει την ομάδα του να έχει μαζέψει 16 από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα με την Chelsea να βρίσκεται στην τρίτη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από την Liverpool, όπως ακριβώς και η Manchester City.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Για την αποψινή αναμέτρηση ο Ιταλός προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Pedro, Antonio Rudiger και Loftus-Cheek που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:

Τον περασμένο Νοέμβριο οι Reds υποδέχτηκαν την Chelsea στο Anfield για την 13η αγωνιστική της Premier League. Σε ένα παιχνίδι πολύ κλειστό, οι φίλοι της Liverpool πίστεψαν πως θα δουν την ομάδα τους να παίρνει τους τρεις βαθμούς μετά το γκολ του Mohamed Salah στο 65ο λεπτό. Ο Willian όμως 5′ πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών σκόραρε με κάτι ανάμεσα σε σέντρα και σουτ και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, σε μια αναμέτρηση που ήταν η 4 συνεχόμενη στο Anfield που τελειώνει με σκορ 1-1 ανάμεσα σε Liverpool και Chelsea.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο Stamford Bridge τον Μάιο, η Liverpool έφυγε ηττημένη με σκορ 1-0 με γκολ του Olivier Giroud σε μια πολύ κακή εμφάνιση για τους Reds.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

O Mignolet θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του θα αγωνιστούν οι Clyne, Lovren, Matip και Moreno.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Wijnaldum, Fabinho και Keita. 

Το πιο πιθανό σενάριο για την επιθετική γραμμή θέλει τους Sturridge και Solanke σε επιθετική δυάδα με τον Shaqiri να έχει ρόλο δεκαριού πίσω τους.

Λόγω της φύσης του παιχνιδιού, αρκετά ακριβής πρόβλεψη είναι δύσκολο να γίνει καθώς ο Jurgen Klopp θα πραγματοποιήσει βαρύ rotation εν όψει των κομβικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στο διάστημα των επόμενων -περίπου- δέκα ημερών.

Liverpool (4-3-1-2): Mignolet – Clyne, Lovren, Matip, Moreno – Wijnaldum, Fabinho, Keita – Shaqiri – Solanke, Sturridge

Chelsea (4-3-3): Caballero – Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson – Drinkwater, Ampadu, Barkley – Moses, Morata, Hudson-Odoi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *