Πιθανότητες αποχώρησης Klavan!

Πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον το σενάριο αποχώρησης του Ragnar Klavan από την ομάδα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Τα νεότερα από την υπόθεση Lovren ήρθαν με τον Jurgen Klopp να διατυπώνει ξεκάθαρα πως το πολύ σε 3 βδομάδες θα είναι έτοιμος, κάνοντας ενδιάμεσα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα (αν και όχι σε φουλ ρυθμούς).

Ο Joel Matip από την άλλη επιστρέφει στις προπονήσεις ενώ και ο Joe Gomez εντυπωσίασε στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Πάντα διαθέσιμος είναι και ο νεαρός Nat Phillips που έδειξε πολύ καλή εικόνα σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα και μπορεί να δώσει λύσεις.


Ο Van Dijk λογίζεται πάντα για βασικός οπότε μιλάμε για 5 στόπερ που μαζί με τον Klavan φτάνουν τους 6! Ο Εσθονός λόγω του ότι θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής ψάχνεται, με τη Liverpool να έχει πρόσφατα απορρίψει πρόταση της Newcastle για εκείνον, την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών στην Αγγλία. Με τα τωρινά δεδομένα όμως φαίνεται πως πλέον είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τον 32χρονο!


Το συμβόλαιο του Klavan λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με τη Liverpool να έχει το δικαίωμα να ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο. Ως τώρα η προσφορά του απεικονίζεται σε 53 συμμετοχές στα τελευταία 2 χρόνια ενώ αποκτήθηκε από την Augsburg με £4.2εκ. το 2016. Πρόκειται για εναν παίκτη που ξεχωρίζει σίγουρα για τον επαγγελματισμό του.
Ο Klavan λοιπόν θα μπορούσε να επιστρέψει στη Bundesliga μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *