Περιπέτεια τέλος για τον Enrique ένα χρόνο μετά τον όγκο στον εγκέφαλο! (vid)

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής, Jose Enrique, πήρε επιτέλους τα νέα των εξετάσεων και έμαθε πως είναι… καθαρός από καρκίνο!

Τον Μάιο του 2018, ο Enrique διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο και – όπως μαρτύρησε σε συνεντεύξεις του αργότερα – τρόμαξε πάρα πολύ. Φυσικά τα νέα τον οδήγησαν στην απόσυρση από την ενεργό δράση και, έχοντας στο πλάι την γυναίκα του, Amy, επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Ο Ισπανός υπεβλήθη άμεσα σε εγχείριση και συνέχισε δυνατός σε όλη αυτήν την πορεία, για να λάβει σήμερα τα νέα των τελικών εξετάσεων που ήταν βέβαια και χαρμόσυνα: ο Jose είναι πια παντελώς υγιής!

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί τη χαρά με όλον τον κόσμου που τον στήριξε πολύ στην περιπέτεια του και ανέβασε το παρακάτω video όπου αναφέρει τα εξής:

«Γεια σας παιδιά. Πήρα σήμερα κάποια υπέροχα νέα! Μόλις έλαβα την αναφορά για την εξέταση που έκανα πριν μιάμιση βδομάδα – θυμάστε που είχα ανεβάσει την τελευταία φωτογραφία με εμένα και την Amy να σηκώνουμε τους αντίχειρες. Ήθελα απλώς να το μάθετε κι εσείς γιατί η υποστήριξη απ’ όλους σας ήταν εκπληκτική. Αυτό ήταν, λοιπόν! Όλα καθαρά, όλα τέλεια! Όταν έλαβα τα νέα, ήμουν μαζί με την Amy και νομίζω πως ακόμα κι ο σκύλος το κατάλαβε! Ήμασταν πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό! Πλέον, μπορώ να κοιτώ μπροστά, να μην ξανακοιτάξω πίσω και να συνεχίζω να παλεύω. Είναι όλα καθαρά και τέλεια! Σας ευχαριστώ παιδιά!».

Δείτε το παρακάτω video:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *