Παρελθόν κι επίσημα ο Millar!

Οριστικά παίκτης της FC Basel θεωρείται από σήμερα ο Liam Millar, που αποχώρησε μετά από 5 χρόνια στην ομάδα.

Θέμα χρόνου ήταν η ολοκλήρωση της μετακίνησης του 21χρονου Καναδού στη νέα του ομάδα, καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει στο LiverpoolFans.gr, Liverpool και FC Basel είχαν συμφωνήσει για την πώληση του παίκτη στα 1,3 εκατομμύρια λίρες, με τους Reds να προσθέτουν στο deal κι ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 20%!

Ο Millar πρωτοήρθε στη Liverpool το 2016 και συγκεκριμένα την Ακαδημία, προερχόμενος από αυτή της Fulham. Αγωνίστηκε στα τμήματα Κ18 και Κ19, ενώ τον Φλεβάρη του 2020 έκανε και το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στη νίκη με 1-0 επί της Shrewsbury για το FA Cup.

Παραχωρήθηκε δυο φορές δανεικός στην Kilmarnock, όπου και κέρδισε πολύ σημαντικές εμπειρίες σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Την περασμένη σεζόν χρίστηκε αρχηγός της Κ23 της Liverpool, προτού δοθεί εκ νέου δανεικός για το δεύτερο μισό της σεζόν στην Charlton, για την οποία πραγματοποίησε πολύ θετικές εμφανίσεις. Σε 27 συμμετοχές στην League One μέτρησε 3 γκολ και 6 ασίστ, με την ομάδα οριακά να χάνει μια θέση στα play-off ανόδου.

Από σήμερα, ο Millar αποτελεί παρελθόν από την Liverpool για να συνεχίσει στα ελβετικά γήπεδα με συμβόλαιο έως το 2025. Στην FC Basel θα έχει και πρώτη φορά την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Europa League. Καλή τύχη, Liam!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *