Παραμένει ο Mignolet, «τέλειο που έχουμε δύο… νούμερο ένα» λέει ο Klopp

Με δηλώσεις του, ο Jurgen Klopp ουσιαστικά έδωσε – αίσιο – τέλος στην υπόθεση της παραμονής ή όχι του Βέλγου τερματοφύλακα, Simon Mignolet, στην ομάδα.

Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια του Simon Mignolet εκτιμούνται στο έπακρο στη Liverpool, που έχει αποφασίσει να τον κρατήσει, ενώ και από την άλλη, ο Βέλγος goalkeeper φαίνεται να δέχεται το ρόλο του. Μάλιστα, η απόφαση αυτή λαμβάνεται παρά το γεγονός πως στους «κόκκινους» σκέφτηκαν τις περιπτώσεις των Tom Heaton της Burnley και του Pepe Reina, όπως μεταδίδει ο Chris Bascombe.

Ερωτώμενος, λοιπόν, για το αν θα παραμείνει στο σύλλογο ο Migs, ο Jurgen Klopp απάντησε:

«Ναι, απ’ όσο ξέρω. Είχα πολλές συζητήσεις μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια και τους τελευταίους μήνες. Πριν φύγουμε (σ.σ. για καλοκαιρινή άδεια) είχαμε μια κουβέντα και θα έλεγα ότι ναι, θα μείνει».

Επιπλέον, απαντώντας στο αν συνεκτιμήθηκε στην απόφαση του ο επαγγελματισμός του παίκτη, δήλωσε:

«Ναι. Κι αυτό γιατί σε ένα σύλλογο όπως η Liverpool χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο… νούμερο ένα και εμείς το έχουμε αυτό, είναι τέλειο, με τον Ali και τον Simon. Είναι πολύ καλή κατάσταση αυτή για το σύλλογο, μια κατάσταση που νομίζω είναι απαραίτητη και γι’ αυτό όλα είναι καλά από τη δική μου οπτική γωνία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *