«Παγώνει» του Brewster στη Swansea για προσωπικούς όρους

LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 30: Rhian Brewster of Liverpool celebrates after scoring his penalty during the Carabao Cup Round of 16 match between Liverpool and Arsenal at Anfield on October 30, 2019 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

Ο δανεισμός του Rhian Brewster από τη Liverpool στη Swansea έχει «παγώσει» πάνω από τη διαβούλευση σχετκά με προσωπικούς όρους του συμβολαίου. Διαβάστε τα δύο σενάρια που μπορούν να προκύψουν στο εξής.

Όπως μετέδωσε το LiverpoolFans.gr μετά το παιχνίδι με την Everton, Liverpool και Swansea επρόκειτο να ανακοινώσουν τον δανεισμό του Rhian Brewster από τους πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου στο σύλλογο της Champioship, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο προπονητής της Swansea, Steve Cooper, γνωρίζεται πολύ καλά με τον Brewster, αφού μαζί έφτασαν στον τελικό του EURO U17 το 2017 και κατέκτησαν το Mundial U17 επίσης το 2017, με την U17 της Εθνικής Αγγλίας. Ο Ουαλός κόουτς εκτιμά πολύ τις δυνατότητες του Άγγλου φορ και ξέρει πως μπορεί να πάρει πολλά από αυτόν στο κυνήγι της ανόδου στην Premier League.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει» στο σημείο της συμφωνίας προσωπικών όρων της ομάδας με τον νεαρό επιθετικό, και πιο συγκεκριμένα γύρω από τα bonus που θα λαμβάνει από τα τέρματα που θα σκοράρει.

Έτσι, τα δύο πιθανά σενάρια που αφορούν την υπόθεση Brewster αυτήν τη στιγμή είναι τα εξής: είτε το πρόβλημα λύνεται και ο παίκτης έρχεται σε τελική και οριστική συμφωνία με τη Swansea, είτε οι επαφές διακόπτονται και τότε ξεκινά νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με άλλες ομάδες που περιμένουν στη… γωνία, όπως η Bristol City και η Leeds.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *