«Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις με τον Wijnaldum / Όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια επαφή ανάμεσα σε Liverpool και Wijnaldum το τελευταίο διάστημα, για την επέκταση του συμβολαίου του Ολλανδού.

Ο Gini Wijnaldum έχει μπει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του με την Liverpool και είναι ένα θέμα που απασχολεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο.

Ο Ολλανδός μέσος, δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής σημάδια… παραμονής, ωστόσο και η Liverpool δεν έχει δείξει πρόθεση για να ανανεώσει τον παίκτη, χωρίς όμως να επιθυμεί να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι (θυμίζουμε πως μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα επιθυμεί από την 1η Ιανουαρίου 2021).

Η Liverpool το τελευταίο διάστημα δεν έχει έρθει σε καμία επαφή με τον ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως το θέμα της επέκτασης έχει «παγώσει» και πλέον είναι όλα ανοιχτά για το μέλλον του.

Για το θέμα της ανανέωσης του 29χρονου ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση με την Arsenal o Jurgen Klopp, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μια κατάσταση συμβολαίου και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό. Είναι όλα μεταξύ εμάς και του παίκτη. Είναι όλα καλά αυτήν τη στιγμή. Ο Gini ήταν καλός στην προετοιμασία, πραγματοποίησε καλές σεζόν με την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».

Την υπόθεση παρακολουθεί και η Barcelona, η οποία έχει πλέον προπονητή τον συμπατριώτη του Wijnaldum, Ronald Koeman, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος ο τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας και ενδιαφέρεται για τον παίκτη, χωρίς ωστόσο να τον προσεγγίζει μέχρι στιγμής.

Σαφώς και είναι μια υπόθεση που αυτομάτως θα επηρεάσει το (υπαρκτό) ενδιαφέρον της Liverpool για την απόκτηση του Thiago Alcantara, με τον Ισπανό μέσο να αποχωρεί οριστικά από την Bayern Munchen και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *