Ο Wijnaldum μιλάει για το μέλλον του

Ο ποδοσφαιριστής της Liverpool, Gini Wijnaldum, τοποθετήθηκε για το φλέγον ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται, αυτό του 2021, ο Gini Wijnaldum θα συμπληρώσει έξι χρόνια παρουσίας στη Liverpool. Ένα καλοκαίρι, όμως, που με τη λήξη του μόνο σίγουρο δεν είναι το αν θα τον βρει εντός Kirkby ή όχι. Βλέπετε, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 30χρονου διεθνή Ολλανδού μέσου και τα πάντα είναι ανοιχτά, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος σήμερα σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νέα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον σύλλογο, την ομάδα και τους οπαδούς. Δεν είναι ότι δεν είμαι αρκετά και χαρούμενος και πρέπει να φύγω. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν οι άνθρωποι. Πρέπει να διαπραγματευτώ με τον σύλλογο και εκεί υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος με τους οπαδούς, την ομάδα και τον σύλλογο. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ. Δεν είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου».

Για το αν θα φύγει από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι:

«Θα είναι πραγματικά δύσκολο το να αφήσεις μια ομάδα που αγαπάς, που έχεις μοιραστεί πολλά χρόνια και νιώθεις άνετα σε αυτήν»

Για το αν θα φύγει από τη Liverpool:

«Θα με στενοχωρούσε πολύ το ενδεχόμενο να μην ξαναπαίξω γι’ αυτή την ομάδα, σίγουρα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *