Ο James Milner έκανε το πιο… «James Milner» πράγμα που μπορείτε να φανταστείτε

Όχι απλώς θα το περιμέναμε από τον James Milner, αλλά θα στοιχηματίζαμε ότι δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να το κάνει…

Ο Jurgen Klopp έδωσε ρεπό μίας εβδομάδας στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της διακοπής της Premier League, εμμένοντας μάλιστα σε αυτήν του την απόφαση, παρά το γεγονός πως η FA όρισε τον επαναληπτικό της Liverpool με τη Shrewsbury «πάνω» στη διακοπή.

Τα παραπάνω σήμαιναν πως την πρόκριση στους 16 του FA Cup θα διεκδικούσε αποκλειστικά η ομάδα U23, υπό τις οδηγίες του προπονητή της, Neil Critchley, αφού ούτε και ο Klopp θα καθόταν στον πάγκο.

Τελικά, οι μικροί τα κατάφεραν, κέρδισαν με 1-0 και πήραν την πρόκριση στο κατάμεστο Anfield. Είχαν μάλιστα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο πλευρό τους τον James Milner, που καθόταν με τα ρούχα της ομάδας ακριβώς πίσω από τον πάγκο. Μάλιστα, ο Critchley αποκάλυψε μια φοβερή ιστορία για τον έμπειρο μέσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Milner ζήτησε να προπονηθεί την εβδομάδα αυτή κανονικά, με την U23, απορρίπτοντας την άδεια που του είχε δώσει ο Klopp, συμβούλευε καθόλη τη διάρκεια των προπονήσεων τους μικρούς συναδέλφους του και μάλιστα βρέθηκε στα αποδυτήρια πριν από τη σέντρα και τους εμψύχωσε ενόψει του αγώνα και της δύσκολης πρόκλησης που τους περίμενε.

Για άλλη μια φορά, ο Millie απέδειξε πως η γυμναστική, η δουλειά, ο κόπος και η καθοδήγηση είναι στοιχεία που δε θα χάσει ποτέ του. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του, γνωρίζουν ότι η μανία του για προπόνηση είναι το βασικότερο στοιχείο της επιτυχημένης του καριέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *