Οι τρεις λόγοι που η Liverpool υπολογίζει στον Origi

Παρά την έντονη φημολογία που διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες για ενδιαφέρον ομάδων για την περίπτωση του, η Liverpool δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Divock Origi στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αυτό οφείλεται σε τρεις ξεκάθαρους λόγους.

Οι Reds πρόκειται να κλείσουν τα αυτιά τους σε χειμερινά μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Divock Origi, εκτός, φυσικά, από την περίπτωση που κάτι πολύ ξεχωριστό κάνει την εμφάνιση του, μια πρόταση για παράδειγμα που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθεί ο σύλλογος.

Οι λόγοι που στη Liverpool δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βέλγου φορ αυτόν τον χειμώνα είναι αφενός ότι ο Jurgen Klopp έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει πίστη στις ικανότητες του «Div», αφετέρου ότι η παρουσία του στο ρόστερ αυτήν την περίοδο είναι άκρως απαραίτητη, δεδομένων των συνεχών αλλαγών που προκύπτουν με τραυματισμούς, απουσίες και κυρίως κρούσματα κορωνοϊού. Σε καμία περίπτωση οι Reds δε θα ήθελαν να μείνουν χωρίς επιθετικό και να αναζητούν επιλογές από τις U-ομάδες.

Επιπλέον, δεδομένου ότι ο Origi δε διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του (μάλιστα αυτήν τη στιγμή είναι τραυματίας) και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει και ο ίδιος αποδείξει ότι μπορεί να βρεθεί σε περιόδους καλής κατάστασης, στη Liverpool προσδοκούν ότι θα μπορέσουν να πουλήσουν τον Βέλγο μετά από ένα διάστημα φορμαρίσματος, ώστε η τιμή που θα αξιώσουν από την αγοράστρια ομάδα να είναι όσο δυνατόν πιο μεγάλη.

Θα χρειαστεί, λοιπόν, να προκύψει κάτι τρομερά εξαιρετικό τον τρέχοντα Γενάρη για να αποτελέσει παρελθόν από τους Reds ο Divock Origi.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *