Ντέρμπι αιωνίων – με Fernandes και Rashford η United! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Manchester United vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Old Trafford
Ημερομηνία: 24.10.2021

Ώρα έναρξης: 18:30
Διαιτητής: Anthony Taylor
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Τεράστια νίκη πέτυχε το βράδυ της Τρίτης η Liverpool στο Wanda Metropolitano της Aτλέτικο Μαδρίτης, ένα αποτέλεσμα που της έδωσε σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ομίλους του Champions League. Πρωταγωνιστής, για ακόμη μια φορά, ο Mohamed Salah, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει τα 2 από τα 3 τέρματα της ομάδας του, αποδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία ότι πρόκειται για το αποκορύφωμα της καριέρας του πιο φορμαρισμένου ποδοσφαιριστή στην υφήλιο. Μάλιστα, σκοράροντας στην Ισπανική πρωτεύουσα, ο επιθετικός των Reds έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ με την κόκκινη φανέλα καθώς έγινε ο πρώτος παίχτης στην ιστορία της Liverpool που σκοράρει σε 9 συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι φίλοι της Liverpool ευελπιστούν πως το σερί αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα, στο τεράστιο ντέρμπι με την Manchester United, με την ομάδα του Jurgen Klopp να θέλει μόνο τη νίκη στο Old Trafford για να διατηρήσει διαφορά ενός, μόλις, πόντου από την Chelsea και την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης. Ο Γερμανός προπονητής των Reds θα έχει πιθανότατα στη διάθεση του τον Curtis Jones που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ενώ αναμένεται να παρατάξει τον Fabinho στο χώρο του κέντρου αντί του Naby Keita, με το υπόλοιπο αρχικό σχήμα να παραμένει ανέπαφο.

Αντίπαλος:

Σπουδαία νίκη-ανατροπή πραγματοποίησε και η Manchester United στο Champions League μεσοβδόμαδα, απέναντι στην Atalanta. Οι Ιταλοί βρέθηκαν μπροστά με 0-2 από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να απαντάνε στο δεύτερο ημίχρονο και τον Cristiano Ronaldo να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ ισοδύναμο με νίκη για την ομάδα του. Η United σκαρφάλωσε έτσι στην κορυφή του ομίλου της έχοντας συγκεντρώσει 6 πόντους.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Solskjaer, αγνοεί τη νίκη πέντε ολόκληρες εβδομάδες περίπου, καθώς μετά τη νίκη στο 90′ επί της West Ham, ακολούθησε ήττα 0-1 από την Aston Villa και ισοπαλία 1-1 με την Everton στο Old Trafford, καθώς και το 4-2 της Leicester την περασμένη εβδομάδα στο King Power Stadium, ενώ οι Κόκκινοι Διάβολοι αποκλείστηκαν από το League Cup από την West Ham η οποία πέρασε με 0-1 από τη Βόρεια Αγγλία. Να σημειωθεί πως η Manchester United έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της μονάχα μία φορά την τρέχουσα σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, στη νίκη με 0-1 επί της Wolves στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας της Premier League.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι Bruno Fernandes και Marcus Rashford, αν και θεωρούνταν αμφίβολοι, έχουν συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της Unied και μένει να κριθεί αν θα ξεκινήσουν στην αρχική σύνθεση ή από τον πάγκο. Οι Varane και Martial παραμένουν εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Fred στην αναμέτρηση.

Πιθανές εντεκάδες:

Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw – Matic, McTominay – Rashford, Fernandes, Sancho – Ronaldo
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Milner – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *