Να συνεχίσει όπως άρχισε! (Pregame)

Η Liverpool ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στην φετινή Premier League, επικρατώντας εύκολα της West Ham με 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Anfield. Απόψε θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Crystal Palace. Σε κάτι τέτοιες αναμετρήσεις οι Reds έχουν χάσει πολλούς βαθμούς τα τελευταία χρόνια. Αν η Liverpool θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο φέτος, θα πρέπει να αποδείξει πως πλέον δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Θα γίνει σήμερα το πρώτο βήμα;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Crystal Palace vs Liverpool
Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Selhurst Park
Ημερομηνία: 20.08.2018
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Michael Oliver
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:
Πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση στην σεζόν για τους Reds, που ταξιδεύουν στο Λονδίνο. Στο Anfield επικράτησαν άνετα μιας άλλης Λονδρέζικης ομάδας, σφυροκοπώντας με 4-0 την West Ham. Η Liverpool θα κάνει τα πάντα για να μαζέψει τους τρεις βαθμούς και σήμερα καθώς δεν θέλει να δει ανταγωνιστές της να παίρνουν κεφάλι στην κατάταξη από τόσο νωρίς. Παραδοσιακά δυσκολεύεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια και ειδικά όταν το ημερολόγιο δείχνει Δευτέρα. Μένει να μάθουμε αν φέτος θα εξαφανιστεί αυτό το πρόβλημα, αρχής γενομένης σήμερα!

Ο Ragnar Klavan πωλήθηκε μεσοβδόμαδα στην Cagliari, γεγονός που αφήνει την Liverpool με 4 ακόμα κεντρικούς αμυντικούς. Ανάμεσα τους οι Matip και Lovren. Ο πρώτος επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων και θα βρεθεί στην αποστολή, ενώ ο δεύτερος είναι ακόμα εκτός.
Οι Fabinho και Shaqiri διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, πράγμα που θα αποφασίσει ο Jurgen Klopp αναλόγως την φυσική κατάσταση της ομάδας και των αναγκών της.

AΝΤΙΠΑΛΟΣ:Η Liverpool γνωρίζει πολύ καλά την Crystal Palace και το Selhurst Park. Οι Λονδρέζοι όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν και φέτος για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές για την Palace υπό τις οδηγίες του Roy Hodgson.
Το καλοκαίρι ήταν αρκετά ικανοποιητικό για τους Αετούς. Απέκτησαν τον Cheikhou Kouyate από την West Ham, πήραν ως δανεικό τον Jordan Ayew από την Swansea, ενώ στο ρόστερ της προστέθηκε ο Max Meyer ως ελεύθερος από την Schalke.
Ωστόσο η σημαντικότερη κίνηση των Λονδρέζων ήταν η ανανέωση συμβολαίου του Wilfried Zaha για ακόμα 5 χρόνια. Ο ακραίος επιθετικός της Crystal Palace θεωρείται τόσο σημαντικός για την ομάδα που σύμφωνα και με τους ίδιους τους φίλους της, αποτελεί την διαφορά ανάμεσα στην Premier League και την Championship.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:Ο Max Meyer δεν ήταν στην επιθυμητή φυσική κατάσταση για την πρεμιέρα εναντίον της Fulham, αλλά πιθανότατα σήμερα θα βρίσκεται στους διαθέσιμους παίχτες. Κανένα άλλο πρόβλημα μέχρι στιγμής για τον Hodgson. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ:Πριν έναν χρόνο και μία μέρα (19.08.2017) η Liverpool υποδέχθηκε την Crystal Palace στο Anfield. Αν και δύσκολα κατάφερε να πάρει το τρίποντο με τον Mane να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 73′.
Στο Selhurst Park τον Μάρτιο, η Liverpool ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 που ήρθε νωρίς με τους Mane και Salah να βρίσκουν δίχτυα με το γκολ του Αιγύπτιου να σημειώνεται στο 84ο λεπτό.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk και Robertson.
Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Wijnaldum, Keita και ένας εκ των Fabinho, Henderson και Milner.
Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελούν οι Salah, Firmino και Mane. 

Crystal Palace (4-4-2): Hennessey – Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt – Townsend, Milivojevic, Kouyate, Schlupp – Zaha, Benteke

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho (Milner / Henderson), Keita – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *