«Ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για Origi μεταξύ Liverpool και Dortmund

Όπως φαίνεται, οι συζητήσεις μεταξύ Liverpool και Dortmund για την παραχώρηση του Divock Origi στους δεύτερους, έχουν τελειώσει οριστικά.

Οι Βεστφαλοί δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 27 εκατομμύρια λίρες για τον Βέλγο στράικερ, το ποσό δηλαδή με το οποίο αξιολογούν οι Reds τον παίκτη τους. 

Η Borussia ενδιαφερόταν για την απόκτηση του Origi με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, όμως η Liverpool θα ακούσει μόνο προτάσεις αγοράς για τον 23χρονο.

Ο Οrigi, ο οποίος έχει ακόμη συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα του Jurgen Klopp, δέχτηκε πρόταση από τη Wolves νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, αλλά τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων χάλασε ο ίδιος ο παίκτης, καθώς δεν ενδιαφερόταν για μετακίνηση στο Molineux.

O Klopp ήταν έτοιμος να αρνηθεί προτάσεις δανεισμού για τον Dominic Solanke, και να τον κρατήσει ως τρίτη επιλογή στην επίθεση, κάτι που όμως λογικά θα αλλάξει αν ο Origi παραμείνει στο Anfield μέχρι τον Γενάρη.

Η Liverpool εξακολουθεί να πιστεύει ότι έχει ρεαλιστικές απαιτήσεις όσον αφορά την τιμή του Bέλγου, και δε θα είχε πρόβλημα να τον διατηρήσει στο ρόστερ ως μια έξτρα επιλογή, πίσω από τους Firmino/Sturridge, αν δεν εμφανιστεί κάποια πρόταση μέχρι τις 31 του μήνα που θα την ικανοποιεί. 

Μένει να δούμε αν θα βρεθεί κάποια ομάδα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Reds για τον Origi ή αν ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Merseyside τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *