ΜΚ Dons 0 – 2 Liverpool – Βαθμολογίες Παιχτών: Μίλα μου για Μίλνερ!

MILTON KEYNES, ENGLAND - Wednesday, September 25, 2019: Liverpool's James Milner celebrates scoring the first goal with team-mate Curtis Jones during the Football League Cup 3rd Round match between MK Dons FC and Liverpool FC at Stadium MK. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

Η Liverpool με μια μέτρια εμφάνιση κατάφερε και επικράτησε με 0-2 της MK Dons και προκρίθηκε στους 16 του Carabao Cup όπου θα αντιμετωπίσει την Arsenal!

Γκολ, θέαμα και ανοιχτό παιχνίδι! Σε ένα ματς που κάθε ουδέτερος φίλαθλος θα ευχαριστιόταν, η ομάδα μας επικράτησε αρκετά δύσκολα με 0-2 της MK Dons χάρη στα γκολ των Milner και Hoever.

Η ομάδα του Μilton Keynes είχε πολλές ευκαιρίες να κάνει την έκπληξη, ωστόσο οι προσπάθειές της είτε ήταν άστοχες, είτε βρήκαν μπροστά τους τον Kelleher, είτε το δοκάρι του νεαρού Ιρλανδού. 

Η Liverpool ήταν πιο τυχερή και άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Milner μετά από λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα της MK Dons στο σουτ του έμπειρου Άγγλου, και αύξησε το προβάδισμά της στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Hoever. Επίσης είχε 3 δοκάρια, 2 με τον Harvey Elliott και ένα με τον Ox.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Caoimhin Kelleher: Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Liverpool, o 20χρονος τερματοφύλακας ήταν από τους πρωταγωνιστές της. Είχε 2 μεγάλες επεμβάσεις, 1-2 μικρότερες, ωστόσο δεν ήταν πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και όχι τόσο σίγουρος στις εξόδους του. Θετικότατη η παρουσία του παρόλα αυτά.

Βαθμολογία: 8/10

Ki-Jana Hoever: Αρκετά σταθερός, χωρίς όμως να δείξει επιθετικά κάτι το ιδιαίτερο. Είχε κάποιες κακές σέντρες, αλλά σωστά ανεβάσματα και αμυντικές τοποθετήσεις. Πολύ όμορφη η κεφαλιά του στο 0-2. Φαίνεται πως η θέση του είναι στο κέντρο της άμυνας και όχι δεξί μπακ.

Βαθμολογία: 7.5/10

Dejan Lovren: Είχε μια κακή στιγμή νωρίς στο παιχνίδι, ωστόσο ανέκαμψε και έκανε μια αλάνθαστη εμφάνιση από εκεί και μετά σε ατομικό επίπεδο. Η συνεργασία του με τον Gomez δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, καθώς δημιουργήθηκαν πολλά κενά στο κέντρο της άμυνας, μεταξύ των 2 σέντερ μπακ. Είχε μια επέμβαση πάνω στη γραμμή, που αποσόβησε σίγουρο γκολ.

Βαθμολογία: 7/10

Joe Gomez: Λιγότερο αθόρυβος στο ματς. Απέφυγε τα λάθη, ωστόσο δε φάνηκε ιδιαίτερα και ήταν μια ταχύτητα πιο χαμηλά απ’ότι απαιτούσε το παιχνίδι, πράγμα ανησυχητικό δεδομένης και της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Βαθμολογία: 6.5/10

James Milner: Ο απόλυτος ηγέτης της Liverpool στο χθεσινό παιχνίδι. Γκολ, ασσίστ, πάθος, ενέργεια, αναχαιτήσεις, overlaps. Ασταμάτητη πηγή ενέργειας. Τι άλλο να ζητήσεις;

Βαθμολογία: 9/10 (MOTM)

Adam Lallana: Σταθερός, με σωστές μεταβιβάσεις μετά από το πρώτο 10λεπτο. Έδωσε σωστό ρυθμό στο παιχνίδι και ανταπεξήλθε με επιτυχία στο νέο ρόλο του ως μοντέρνο 6αρι.

Βαθμολογία: 7.5/10

Alex Oxlade-Chamberlain: Κάτω των προσδοκιών η εμφάνιση του Ox στο χθεσινό παιχνίδι. Είχε πολλή ώρα την μπάλα στην κατοχή του χωρίς να κάνει κάτι ουσιαστικό, και σε πολλές φάσεις έχασε την κατοχή. Είχε δοκάρι, φαίνεται πως δεν έχει βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Βαθμολογία: 5.5/10

Naby Keita: Αν μια λέξη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον Keita στο χθεσινό παιχνίδι, αυτή θα ήταν “αδιάφορος”. Χωρίς ένταση, πάθος, ήταν απλά κάποια λεπτά συμμετοχής για το μέσο από τη Γουινέα μετά τον τραυματισμό του.

Βαθμολογία: 6/10

Curtis Jones: Είχε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου έκανε ουσιαστικά πράγματα με την μπάλα στην κατοχή του, ωστόσο στην επανάληψη η απόδοσή του έπεσε και δεν αναμείχθηκε τόσο στην ανάπτυξη της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 7/10

Harvey Elliott: Κινητικότατος και με πολλές ορέξεις ο μικρός, ωστόσο δεν ήταν πάντα επιτυχημένες και σωστές οι ενέργειές του. Είχε περισσότερες κακές σέντρες απ’ότι καλές, δεν μπόρεσε να συνεργαστεί σωστά με τον Ox στη δεξιά πλευρά, ενώ σίγουρα έπρεπε να είχε σκοράρει στη φάση που είχε στο πρώτο ημίχρονο όπου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επανάληψη ούτε αυτός αναμείχθηκε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Liverpool, ωστόσο είχε ένα εξαιρετικό σουτ το οποίο βρήκε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Moore. Κρατάμε την όρεξη και το πάθος του 16χρονου στο ντεμπούτο του.

Βαθμολογία: 7/10

Rhian Brewster: Σε ένα παιχνίδι που οι περισσότεροι περίμεναν πως ο Brewster θα άρπαζε την ευκαιρία από τα μαλλιά, κάτι τέτοιο δε συνέβη. Νωχελικός και εκτός παιχνιδιού καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπόρεσε να εντυπωσιάσει.

Βαθμολογία: 5.5/10

Pedro Chirivella (στο 63′ στη θέση του Naby Keita): Στην επανεμφάνισή του μετά από 3 χρόνια, ο Ισπανός μέσος έδωσε ανάσες και σταθερότητα στο κέντρο της ομάδας μας.

Bαθμολογία: 7/10

Herbie Kane (στο 82′ στη θέση του Alex Oxlade-Chamberlain): Ντεμπούτο και για τον 21χρονο μέσο.

Βαθμολογία: –

Sepp Van Den Berg (στη θέση του Ki-Jana Hoever στο 91′): Ακόμα μια παρθενική εμφάνιση, ντεμπούτο λοιπόν και για τον 17χρονο Ολλανδό αμυντικό.

Βαθμολογία: –

Jurgen Klopp: Got the job done. Rotation όπως αναμενόταν, έδωσε ευκαιρίες τόσο σε παίχτες που δεν έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα, όσο και σε νεαρούς. Θα είναι περισσότερο ευχαριστημένος από κάποιους, λιγότερο από ορισμένους άλλους, αλλά αυτό που κρατάμε έιναι η πρόκριση χωρίς κάποια απώλεια τραυματισμού/κούρασης.

Βαθμολογία: 8/10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *