Μικρή αναβολή στη φιέστα λόγω… Chelsea!

Λίγες ημέρες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Liverpool, καθώς μετά τη χθεσινή πρόκριση της Chelsea στα ημιτελικά του FA Cup, η απονομή… αναβάλλεται για λίγα εικοσιτετράωρα.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, αναμένεται η Liverpool να σηκώσει το τρόπαιο της Premier League, με την απονομή να γίνεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στην οποία οι «Reds» αντιμετωπίζουν την Chelsea, στα μέσα του Ιουλίου.

Μια αναμέτρηση που ωστόσο θα καθυστερήσει για λίγες ημέρες, καθώς χθες (28/06) η ομάδα του Frank Lampard πανηγύρισε την πρόκριση της στα ημιτελικά του FA Cup, τα οποία είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου, στο οποίο η Liverpool φιλοξενεί την Chelsea για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Όπως καταλαβαίνετε, η αναμέτρηση θα αναβληθεί και αναμένεται να διεξαχθεί την αμέσως επόμενη εβδομάδα, με τις πιθανότερες ημέρες να είναι η Τρίτη 21/07, ή η Τετάρτη 22/07, ή η Πέμπτη 23/07.

Άρα, σε περίπου εικοσιπέντε μέρες από σήμερα, η ομάδα μας θα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί το τρόπαιο της Premier League στο Anfield και ο Jordan Henderson να το σηκώσει όσο πιο ψηλά μπορεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *