Μια τελευταία ζαριά! (Pregame)

Στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, η Liverpool καλείται να κάμψει την αντίσταση της εξαιρετικής Wolves και να ελπίζει στο θαύμα της Brighton, προκειμένου να κόψει αυτή το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs Wolves

Διοργάνωση: Premier League

Γήπεδο: Anfield

Ημερομηνία: 12/05/2019

Ώρα: 17.00

Διαιτητής: Martin Atkinson

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3 HD

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ομάδας σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, ανατροπές στην ιστορία του συλλόγου. Η Liverpool έφερε τούμπα το 3-0 της Βαρκελώνης και με μυθικό comeback πήρε την πρόκριση στον τελικό του UEFA Champions League για δεύτερη συνεχή χρονιά απέναντι στην Barcelona.

Οι Reds, παρά τις απουσίες τους, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και την πίστη και με ένα μαγικό δεύτερο ημίχρονο εξασφάλισαν την πρόκριση. Το γκολ του Origi νωρίς στο παιχνίδι έβαλε φωτιά στην αναμέτρηση, ωστόσο χρειάστηκε η σπουδαία συνεισφορά του Alisson στο υπολοιπο του ημίχρονου για να μείνει το 1-0!

Στην επανάληψη η αναγκαστική είσοδος του Wijnaldum αποδείχθηκε χρυσή, καθώς ο Ολλανδός μέσα σε 2 λεπτά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και το Anfield πήρε φωτιά.  Οι φιλοξενούμενοι δεν ήξεραν τι τους χτύπησε και πριν το καταλάβουν ο Origi είχε γράψει το 4-0 και έδινε σκορ πρόκρισης στους παίκτες του Klopp, οι οποίοι το διατήρησαν μέχρι τέλους.

Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, η Liverpool φιλοξενήθηκε από τη Newcastle και «έφτυσε αίμα» για να φύγει με το διπλό από το St. James’ Park με σκορ 2-3!

Οι Κόκκινοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και με την κεφαλιά του van Dijk πήραν προβάδισμα. Μερικά λεπτά μετά, ο Atsu έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά και ισοφάρισε για τις Καρακάξες, όμως ο Salah έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την Liverpool.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ δύσκολο για τους Reds, που είδαν αρχικά τον Rondon να ισοφαρίζει και πάλι το ματς σε 2-2 και τον Salah να αποχωρεί τραυματίας μετά από σύγκρουση με τον Dubravka!

Όλα έδειχναν πως η γκέλα δεν μπορούσε να αποφευχθεί, μέχρι την κεφαλιά του Divock Origi στα τελευταία λεπτά, που χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα και την κράτησε ζωντανή μέχρι τέλους.

ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

Η Wolves επισκέπτεται το Anfield για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια και μάλιστα χωρίς καμία απουσία. Ωστόσο, οι Λύκοι είναι μαθηματικά αδιάφοροι, καθώς έχουν ήδη κάνει δίκη τους την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Απέναντι στην Barcelona η Liverpool παρατάχθηκε με πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς οι Roberto Firmino, Mohamed Salah και Naby Keita είχαν τεθεί εκτός από την αναμέτρηση.

Ο Βραζιλιάνος δεν θα αγωνιστεί ούτε απέναντι στους Λύκους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Keita που έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως και για τον Adam Lallana.

Στο ημίχρονο του μεσοβδόμαδου αγώνα αποχώρησε τραυματίας και ο Andy Robertson, όμως η συμμετοχή του είναι αρκετά πιθανή το απόγευμα της Κυριακής, ενώ βέβαιη είναι η παρουσία του Mohamed Salah που ξεπέρασε τη διάσειση που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Jordan Henderson είναι επίσης αμφίβολος, αφού στο ματς της Τρίτης αγωνίστηκε με ένεση σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και ακόμη κι αν προλάβει το ματς είναι πολύ πιθανό να μείνει στον πάγκο.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Alisson, Alexander-Arnold, Robertson, Matip, van Dijk, Wijnaldum, Fabinho, Milner (Henderson), Salah, Mane, Origi.

Wolves (3-5-2): Rui Patricio, Boly, Coady, Bennett, Doherty, Castro, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jota, Jimenez.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *