Μια ρήτρα στο συμβόλαιο του Lovren είναι το κρυφό όπλο της Liverpool

Η Liverpool σκέφτεται σοβαρά να ενεργοποιήσει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα ρήτρα στο συμβόλαιο του Dejan Lovren, ώστε να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της, εν μέσω ενδιαφέροντος άλλων ομάδων για την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού.

Ο Dejan Lovren μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τη Liverpool, την ώρα που υπάρχει επιβαβαιωμένο ρεπορτάζ για ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του από… Ρωσία

O 31 ετών κεντρικός αμυντικός έχει χάσει τη θέση βασικού στο σύλλογο και αυτό κάνει – στο μυαλό των ξένων ομάδων – ευνοϊκότερη τη διαπραγμάτευση μαζί του, για μια ενδεχόμενη αγορά. Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη ανανεώσει με τους «κόκκινους», ρίχνει σε.. θελκτικά ίσως επίπεδα την τιμή του.

Ωστόσο, στο συμβόλαιο του Κροάτη υπάρχει μια ρήτρα που οι Ρώσοι αγνοούσαν μέχρι πρότινος και η οποία αποτελεί το κρυφό (διαπραγματευτικό και μη) όπλο της Liverpool. 

Πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιο του Lovren προβλέπει τη δυνατότητα μονομερούς πράξης ανανέωσης του για έναν επιπλέον χρόνο από την ομάδα. Και η Liverpool σκέφτεται πολύ σοβαρά να παίξει το συγκεκριμένο χαρτί, για δύο λόγους: αφενός, η ρήτρα επέκτασης για ένα χρόνο συμφέρει το σύλλογο, αφού δε θα χρειαστεί να προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο στον παίκτη, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να τον πουλήσει (ή και να τον αφήσει ελεύθερο) πολύ αργότερα, όταν πια θα έχει πέσει πολύ η τιμή του λόγω ηλικίας. Αφετέρου, αν πρόκειται να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι, θα πωληθεί πολύ ακριβότερα με δύο χρόνια συμβολαίου στην «πλάτη», παρά με ένα.

Αν τελικά οι «κόκκινοι» θα ενεργοποιήσουν τη ρήτρα επέκτασης, θα το μάθουμε μάλλον τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *