Μια επικίνδυνη βραδινή αποστολή! (Pregame)

Παρασκευή βράδυ στην Νότια Ακτή και η Liverpool θέλει να χτίσει πάνω στην νίκη επί της Tottenham με κάθε παιχνίδι πλέον να έχει ξεκάθαρα χαρακτήρα που μπορεί να κρίνει την σεζόν των Reds!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Southampton vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Saint Mary’s

Ημερομηνία: 05.04.2019

Ώρα έναρξης: 22:00

Διαιτητής: Paul Tierney

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Νίκη τεράστιου βαθμολογικού και ψυχολογικού χαρακτήρα πήρε η Liverpool την Κυριακή απέναντι στην Tottenham, σε ίσως το δυσκολότερο εκ των παιχνιδιών που της απέμειναν. Συγκεκριμένα, με αυτογκόλ του Alderweireld στο 90ο λεπτό οι Reds πήραν το τρίποντο και παρέμειναν μόλις έναν βαθμό πίσω από την Manchester City. Πλέον με έξι παιχνίδια να μένουν μέχρι την λήξη της Premier League, η ομάδα του Jurgen Klopp σκοπεύει να αξιοποιήσει την ψυχολογία που απέκτησε μετά το ντέρμπι και να τελειώσει άριστα την χρονιά, όπως ακριβώς είχε γίνει και τον Δεκέμβριο μετά το παιχνίδι με την Everton.

Όσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει κανονικά στην διάθεση του τον Virgil Van Dijk. Οι Joe Gomez και Oxlade-Chamberlain έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, με τον πρώτο μάλιστα να έχει πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας του. 

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Μια πολύ διαφορετική Southampton θα βρει στον διάβα της η Liverpool, καθώς τον Δεκέμβριο οι Άγιοι απέλυσαν τον Mark Hughes με τον πρώην προπονητή της Λειψίας, Ralph Hassenhutl να τον αντικαθιστά στο τιμόνι της ομάδας. 

Στα 15 τελευταία από τα 18 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Αυστριακού τεχνικού, οι Saints έχουν μαζέψει 24 βαθμούς, επίδοση καλύτερη από όλες τις ομάδες εκτός της πρώτης εξάδας και μόλις έναν και δύο βαθμούς χειρότερη από τις Tottenham και Chelsea αντίστοιχα. Να σημειωθεί πως η Southampton έχει επικρατήσει των Arsenal και Tottenham στο γήπεδο της, ενώ κράτησε και την Chelsea στην λευκή ισοπαλία στο Λονδίνο.

Παρά την δραματική της βελτίωση όμως, η ομάδα της Νότιας Ακτής πληρώνει την πολύ κακή αρχή της στην σεζόν και βρίσκεται ακόμα στην μάχη για την παραμονή, με ένα εισιτήριο για την Championship να μένει ελεύθερο μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό των Huddersfield και Fulham. Οι Άγιοι βρίσκονται στην 16η θέση, με 33 βαθμούς, όσους έχουν οι Burnley και Brighton και στον +5 από την 18η Cardiff. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πολύ καλή εικόνα της ομάδας αποτελούν ενδείξεις για το πόσο δύσκολη και σημαντική είναι αυτή η αναμέτρηση για την Liverpool.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Χωρίς τους Jannik Vestergaard και Michael Obafemi θα αγωνιστεί η Southampton, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Danny Ings βάσει των όρων του δανεισμού του στους Αγίους.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Εύκολο απόγευμα είχε η Liverpool τον Σεπτέμβριο στο Anfield. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Hoedt στο 10 λεπτό με τον Matip να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του λίγο αργότερα. Ο Salah σκόραρε στην εκπνοή του ημιχρόνου με κοντινή προβολή έπειτα από εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Shaqiri που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Wijnaldum, Fabinho και Milner.

Την επιθετική γραμμή θα συντελούν οι Salah, Firmino και Mane.

Southampton (4-2-2-2): Gunn – Valery, Bednarek, Yoshida, Bertrand – Romeu, Hojbjerg – Ward-Prowse, Armstrong – Redmond, Austin

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Milner – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *