Μια ανάσα από τον Harvey Elliott η Liverpool!

Και δεύτερο… έφηβο ποδοσφαιριστή είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της το φετινό καλοκαίρι η Liverpool, μετά την απόκτηση του Sepp Van den Berg.

Μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με τον Harvey Elliott της Fulham βρίσκονται οι «κόκκινοι».

Ο Elliott έγινε φέτος, στο παιχνίδι κόντρα στη Wolves, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ποτέ στην Premier League, σε ηλικία 16 ετών και 30 ημερών. Αυτό σημαίνει, από την άλλη, ότι δεν θα γίνει επαγγελματίας πριν τον ερχόμενο Απρίλη, όταν και θα κλείσει τα 17, στοιχείο που οδηγεί – αναγαστικά – σε συμβόλαιο μάξιμουμ τριών ετών.

Το wonderkid του βρετανικού ποδοσφαίρου, που αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, θεωρείται ένα από τα πιο καυτά πρότζεκτ επί της παρούσης και πολλοί είναι οι σύλλογοι που προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του όταν έμαθαν πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Fulham. PSG, Barcelona, Ρεάλ Μαδρίτης, Borussia Dortmund και Λειψία είναι μερικές από αυτές, ενώ Manchester City και Chelsea είναι κάποιες από τις αγγλικές ομάδες που παρακολουθούν στενά επί αρκετό καιρό την περίπτωση του. 

Όποιος τον αποκτήσει εν τέλει, θα οφείλει να έρθει σε διακανονισμό με τη Fulham (και αν δεν τα βρουν, τότε με το δικαστήριο), ώστε να συμφωνηθεί το ποσό της απαιτούμενης αποζημίωσης που θα οφείλει όπως γίνεται σε περιπτώσεις μεταγραφών παικτών κάτω των 21 ετών εντός Αγγλίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έγκυρες πληροφορίες, πάντως, η Liverpool είναι αυτή που φαίνεται να ξεπερνά τις υπόλοιπες στο κυνήγι της απόκτησης του, με τον μικρό να είναι… Red από κούνια, όπως προδίδουν και διάφορες φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter, από τις επισκέψεις του στο Anfield.

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται μια ανάσα από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Harvey Elliott και το liverpoolfans.gr θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για να σας ενημερώνει όπως πάντα έγκυρα και έγκαιρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *