Με Salah και rotation; (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Atalanta

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 25.11.2020
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Carlos Del Cerro
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Την Κυριακή, στο Anfield, η Liverpool με ένα κάρο τραυματισμούς στην πλάτη της πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και σκόρπισε την Leicester, επικρατώντας με 3-0 χάρη σε αυτογκόλ του Evans και γκολ των Firmino και του τρομερού για ακόμη μια φορά, Diogo Jota.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες πήρε πάρα πολλά λεπτά συμμετοχής τόσο με τους Reds, όσο και με την εθνική ομάδα. Υποψήφιοι για ξεκούραση είναι επίσης οι Andrew Robertson και Bobby Firmino, με τους Τσιμίκα και Minamino να παίρνουν τις θέσεις τους σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το σενάριο αυτό.

Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson, όπως και οι Thiago και Xherdan Shaqiri δεν προπονήθηκαν και δε θα βρίσκονται στη διάθεση του Jurgen Klopp απόψε, γεγονός που ισχύει και για τον Naby Keita που αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Leicester με πρόβλημα τραυματισμού. Κανονικά διαθέσιμος θα είναι ο Mohamed Salah που ανάρρωσε από τον ιό COVID-19.

Αντίπαλος:

Στην 7η θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Atalanta, με 14 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, 4 λιγότερους από την 2η Sassuolo. Ταυτόχρονα, στο Champions League, μετράει 4 πόντους, όσους και ο Ajax, με τον οποίο θα αναμετρηθεί στο Amsterdam σε δύο βδομάδες, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Οι Mattia Caldara, Matteo Ruggeri και Fabio Depaoli θα είναι απόντες για την ομάδα από το Bergamo.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Williams, Matip, Fabinho, Tsimikas – Wijnaldum, Milner, Jones – Salah, Minamino, Mane
Atalanta (3-4-2-1): Sportiello – Toloio, Romero, Djimsiti – Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens – Pasalic, Gomez – Zapata

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *