Με rotation και Alisson για τους 8! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Norwich

Διοργάνωση: FA Cup
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία:
02.03.2022
Ώρα έναρξης: 22:15
Διαιτητής: Martin Atkinson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Η Liverpool επικράτησε της Chelsea με 11-10 στα πέναλτι έπειτα από ένα δραματικό και εξοντωτικό για τους φίλους της 0-0 στην κανονική διάρκεια αλλά και την παράταση, κατακτώντας έτσι το League Cup, τον πρώτο της τίτλο για τη σεζόν 2021/22. Απόψε, οι Reds έχουν την ευκαιρία να κάνουν σπουδαίο βήμα προς την κατάκτηση και του δεύτερου κυπέλλου της Αγγλίας, καθώς με νίκη κόντρα στη Norwich θα προκριθούν στους 8 του FA Cup.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Jurgen Klopp δε θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Bobby Firmino, καθώς και τον Thiago, που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ζέσταμα πριν τον τελικό με την Chelsea. Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής της ομάδας, αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, με παίχτες όπως ο Origi και ο Τσιμίκας να έχουν σχεδόν βέβαιη θέση στο αρχικό σχήμα που θα παραταχθεί στο Anfield, απόψε. Εξασφαλισμένη θέση έχει επίσης και ο Alisson Becker κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Kelleher θα ξεκουραστεί μετά τα 120΄ λεπτά στο Λονδίνο και την εξαιρετική του εμφάνιση.

Αντίπαλος:

Ουραγός -και- του φετινού πρωταθλήματος είναι η Norwich, η οποία χρειάζεται κυριολεκτικά ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship. Συγκεκριμένα, τα ΄΄Καναρίνια” βρίσκονται στο -5 από την 17η Everton -η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα- και την σωτηρία, ενώ τα 15 γκολ ενεργητικό σε 26 αναμετρήσεις, δεν είναι καθόλου θετικό δείγμα. Και παρόλο που η εικόνα και η συγκομιδή της ομάδας βελτιώθηκε σε κάποιο βαθμό με την έλευση του Dean Smith, η Norwich θα πρέπει να ελπίζει πως οι Everton, Brentford και Leeds θα συνεχίσουν την καταστροφική πορεία τους, ίσως ακόμη πιο έντονα.

Όσον αφορά το FA Cup, η Norwich απέκλεισε τις Charlton και Wolves (!!) με 0-1 για να φτάσει στους 16 της διοργάνωσης, ενώ να σημειωθεί πως αυτή είναι η 4η φορά που η ομάδα θα κοντραριστεί την τρέχουσα σεζόν με τη Liverpool καθώς οι Reds την απέκλεισαν με 0-3 στο δρόμο προς την κατάκτηση του League Cup με τις άλλες δύο αναμετρήσεις -και νίκες για την ομάδα του Klopp- να έρχονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (0-3) αλλά και πιο πρόσφατα (3-1) για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Bradely, Konate, Gomez, Tsimikas – Oxlade-Chamberlain, Milner, Jones – Elliott, Origi, Minamino
Norwich (4-3-3): Krul – Byram, Zimmermann, Gibson, Giannoulis – Ruup, Gilmour, Lees-Melou – Dowell, Sargent, Tzolis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *