Με COVID-19 στο Brighton για να μειώσει ξανά! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Brighton vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Amex Stadium
Ημερομηνία: 12.03.2022

Ώρα έναρξης: 14:30
Διαιτητής: Mike Dean
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Την τρίτη της ήττα για τη σεζόν 2021/22 γνώρισε το βράδυ της Τρίτης η Liverpool, με την Inter να κερδίζει με 0-1 -σαφώς ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εξέλιξη της αναμέτρησης- στο Anfield στη δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Champions League. Έτσι λοιπόν, τα δύο γκολ που πέτυχαν οι Reds στο Μιλάνο αποδείχθηκαν καθοριστικά, δίνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης στη Liverpool, η οποία θα μάθει τον αντίπαλο της το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής.

Το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του Jurgen Klopp καλά κρατεί, με τους ρυθμούς να είναι εξοντωτικοί, και την ομάδα του να ανοίγει την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Premier League με ένα πολύ επικίνδυνο ταξίδι στον αγγλικό νότο. Ένα επικίνδυνο ταξίδι, το οποίο καθιστά δυσκολότερο ένα μικρό ξέσπασμα -πάλι- COVID-19 στην ομάδα, με τους Van Dijk, Thiago και Konate να μην προπονούνται και τον προπονητή της ομάδας να αφήνει να εννοηθεί πως δεν υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα αλλά ταυτόχρονα πιθανά κρούσματα, δηλώνοντας πως ”η πανδημία δεν έχει τελειώσει”.

Πέρα από την τριάδα, επομένως, που αναμένεται να μην ταξιδέψει στο Brighton, οι Reds δεν αντιμετωπίζουν περαιτέρω απουσίες, με τον Roberto Firmino να χει επιστρέψει στις προπονήσεις.


Αντίπαλος:

Η Brighton, που στα τέλη του Οκτώβρη σόκαρε τη Liverpool στο Anfield, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με τους Reds να έχουν προηγηθεί με 2-0 νωρίς στο παιχνίδι, βρίσκεται πιθανότατα στη χειρότερη της φόρμα την τρέχουσα σεζόν. Συγκεκριμένα, οι ”Γλάροι” πήραν τρίποντο τελευταία φορά πριν από έναν μήνα, επικρατώντας με 0-2 της Watford, για να ακολουθήσουν 4 συναπτές ήττες, οι πρώτες 3 εξ αυτών με μηδενικό ενεργητικό. Ως αποτέλεσμα, η Brighton υποχώρησε στην 13η θέση, έχοντας μαζέψει 33 βαθμούς, με την 9η Aston Villa να απέχει, ωστόσο, μόλις μία νίκη.

Μοναδικός τραυματίας για την ομάδα του Graham Potter είναι ο Adam Webster, με τους Enock Mwepu και Jeremy Sarmiento να κρίνοντας ως αμφίβολοι.


Πιθανές εντεκάδες:

Brighton (4-2-3-1): Sanchez – Veltman, Duffy, Dunk, Cucurella – Bissouma, Alzate – Lamptey, Moder, Trossard – Maupay
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Matip, Robertson – Henderson, Fabinho, Keita – Salah, Mane, Diaz

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *