Με το βλέμμα στραμμένο στην… Τουρκία!

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Fenerbahce και τη Benfica ίσως καθορίσει από απόψε την παρουσία της Liverpool στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Αν και εφόσον η Πορτογαλική ομάδα αποκλειστεί απόψε (21:00 ώρα Ελλάδος) στην Τουρκία τότε αυτομάτως η Liverpool καταλαμβάνει την τελευταία θέση του 2ου γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του UEFA Champions League.


H Benfica έχει ήδη ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-0 στην έδρα της αλλά το ενδεχόμενο ανατροπής κάθε άλλο παρά απίθανο είναι. 


Σε περίπτωση που καταφέρει όμως και προκριθεί, τότε θα βρει απέναντί της τον ΠΑΟΚ ή την Spartak Moskow. Η ελληνική ομάδα κατάφερε ήδη να κάνει μια φορά το χατίρι της Liverpool αποκλείοντας τη Βασιλεία που ήταν επίσης μπροστά στη διακδίκηση μιας θέσης στο 2ο γκρουπ. Σε περίπτωση πάντως που καταφέρει η ομάδα να βρεθεί στο 2ο γκρουπ αυτομάτως θα αποφύγει τις: Borussia Dortmund, FC Porto, Shakhtar Donetsk, Napoli και Roma.
Αντίθετα αν τελικά η Benfica προκριθεί τότε θα αποφύγει τις: Dinamo Kiev, Schalke, Lyon, Monaco, Salzburg, CSKA Moscow και PSV Eindhoven, ομάδες σίγουρα πιο βατές.


Η κλήρωση των ομίλων πάντως εγκυμονεί κινδύνους με δύσκολες ομάδες ανεξαρτήτως γκρουπ δυναμικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *