Με τον Sean Cox στο πλευρό της!

Η Liverpool είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον Sean Cox και την οικογένειά του τη Κυριακή στο Anfield, στο σπουδαίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Manchester City.

Οι μέρες κυλούν γρήγορα για το σπουδαιότερο – μέχρι το επόμενο – παιχνίδι της χρονιάς και η Liverpool δείχνει να έχει μία ακόμη επιστροφή. Ο Sean Cox και η οικογένειά του θα είναι στο Anfield για να δουν από κόντα τη προσπάθεια της ομάδας τους να αυξήσει τη βαθμολογική της διαφορά από τους Πολίτες.

Ήταν 24 Απριλίου 2018 όταν οι Reds νικούσαν με το εμφατικό 5-2 τη Roma για τον πρώτο γύρο των ημιτελικών του Champions League. Εκείνη η μέρα έμελλε να σημαδέψει αρνητικά την οικογένεια Cox, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο 53χρονος οπάδος των Reds υπέστη πολλαπλές εγκεφαλικές κακώσεις, όταν Ιταλοί οπαδοί τον ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν έξω από το γήπεδο της Liverpool.

Μετά από περίπου 18 μήνες θεραπείας στην Ιρλανδία, ο Sean μετακομίσθηκε σε ένα ειδικό νευρολογικό κέντρο για ένα πρόγραμμα αποκατάστασης διάρκειας 12 εβδομάδων, το οποίο στόχευε κυρίως στην ανάπτυξη ομιλίας και κίνησης.

Η υποστήριξη που έλαβε ο Sean Cox τόσο από το club, όσο και από τους οπαδούς του ήταν τεράστια. Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2019, τα έσοδα από τον αγώνα μεταξύ Ιρλανδών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και των αντίστοιχων της Liverpool, ύψους 748.000 €, δωρήθηκαν στην αποκατάσταση του Sean.

Σε δηλώσεις του σχετικά με την επιστροφή του Sean Cox στο Anfield, ο CEO της Liverpool ανέφερε:

«Είμαι σίγουρος πως θα είναι μία συναισθηματική επιστροφή για την οικογένεια· ωστόσο, το club έχει συνεργαστεί στενά με την οικογένεια του Cox ώστε να διασφαλίσει ότι η επίσκεψή τους θα είναι όσο δυνατόν πιο εύκολη, και ότι όλοι θα έχουν τον χώρο και την άνεση που χρειάζονται. Ο τρόπος που οι οπαδοί μας έχουν υποστηρίξει τόσο τον Sean, όσο και την οικογένειά του είναι απλά μία ένδειξη της πίστης τους προς την οικογένεια της Liverpool, και γνώριζουμε ότι αυτό θα συμβεί μία ακόμη φορά τη Κυριακή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *