Με τη μισή της εντεκάδα εκτός! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Leicester

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 22.11.2020
Ώρα έναρξης: 21:15
Διαιτητής: Chris Kavanagh
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Δεν έχει τελειωμό η φετινή κακοτυχία της Liverpool, που είδε τη μακρύτατη λίστα των απόντων να προεκτείνεται κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, μετά τον Virgil Van Dijk, όλη τη σεζόν φαίνεται πως θα χάσει και ο έτερος κεντρικός αμυντικός Joe Gomez, που τραυματίστηκε σοβαρότατα σε προπόνηση με την ομάδα της Αγγλίας.

Ο Jordan Henderson υπέστη επίσης πρόβλημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού των Λιονταριών, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και δε θα είναι διαθέσιμος για το σπουδαίο, αποψινό παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Mohamed Salah έγινε ένας ακόμη από τους παίχτες των Reds που έχουν διαγνωστεί με COVID-19 την τρέχουσα σεζόν κατά την παραμονή του στην Αίγυπτο, και θα απουσιάζει, τουλάχιστον, από τη σημερινή αναμέτρηση.

Φυσικά εκτός αγωνιστικών χώρων βρίσκεται και ο Trent Alexander-Arnold μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπυ με την Manchester City την περασμένη αγωνιστική. Το κενό του πιθανότατα θα καλύψει ο James Milner, με τον Neco Williams να είναι ούτως ή άλλως αμφίβολος, όπως και ο συνονόματος Rhys Williams.

Έτσι, τις υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα αναμένονται να κερδίσουν οι Andrew Robertson, ο οποίος παρουσίασε επίσης κάποια δυσφορία κατά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σκωτίας, χωρίς όμως να του στερεί εν τέλει τη συμμετοχή του σήμερα, ο Joel Matip και ο Fabinho που επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι πιθανότατα στα πλάνα του Jurgen Klopp.

Το δεύτερο θετικό νέο της ημέρας για τον Γερμανό προπονητή αποτελεί και η επιστροφή του Thiago Alcantara στις προπονήσεις στο νέο AXA Training Ground, με την Liverpool να έχει εγκαταλείψει το Melwood τις τελευταίες μέρες έπειτα από πενήντα ολόκληρα χρόνια. Η κατάσταση του Ισπανού θα επανεξεταστεί για να κριθεί αν θα αγωνιστεί προερχόμενος από τον πάγκο ή στο αρχικό σχήμα.

Αντίπαλος:

Με το πέρας της 8ης αγωνιστικής η Leicester City βρέθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας υποχωρήσει στην 3η θέση αυτή τη στιγμή καθώς οι Λονδρέζικες Chelsea και Tottenham την προσπέρασαν έπειτα από τις νίκες τους απέναντι σε Newcastle και Manchester City αντίστοιχα.

Κόντρα στην τελευταία οι Αλεπούδες σημείωσαν μία από τις πιο εντυπωσιακές νίκες της σεζόν μέχρι τώρα, καθώς την συνέτριψαν στο Etihad με σκορ 2-5, με τον Jamie Vardy να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πετυχαίνοντας hat-trick.

Ο Άγγλος επιθετικός συνεχίζει ακάθεκτος στα 34 του να τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες με την ταχύτητα του και αναμένεται να αποτελέσει τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο της Liverpool με την αμυντική της γραμμή να είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς.

O Brendan Rodgers δεν υπολογίζει στους Caglar Soyuncu, Wilfred Ndidi, Ricardo Pereira και Daniel Amartey που είναι τραυματίες, ενώ ως αμφίβολοι κρίνονται οι Timothy Castagne και Wesley Fofana.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Milner, Matip, Fabihno, Robertson – Wijnaldum, Thiago, Keita – Mane, Firmino, Jota
Leicester (3-4-2-1): Schmeichel – Fofana, Evans, Fuchs – Castagne, Tielemans, Mendy, Justin – Maddison, Barnes – Vardy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *