Με τη δυνατότερη της εντεκάδα και κόντρα… άνεμο! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Southampton

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 22.11.2021

Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Andre Marriner
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το Champions League πέτυχε μεσοβδόμαδα η Liverpool, που επικράτησε κόντρα στην Porto με σκορ 2-0 χάρη σε ένα μαγικό γκολ του Thiago και ένα ακόμη εξίσου όμορφο του Mohamed Salah. Ο Jurgen Klopp σε αυτή την αναμέτρηση πραγματοποίησε ελαφρύ rotation, καθώς η πρωτιά του ομίλου είχε εξασφαλιστεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σήμερα όμως αναμένεται να παρατάξει, ίσως, την δυνατότερη εντεκάδα βάσει του ρόστερ, καθώς έχουν υπάρξει πολλαπλές επιστροφές από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα. οι James Milner, Divock Origi και Andrew Robertson, πήραν λεπτά συμμετοχής στο Anfield την Τετάρτη, με τον τελευταίο να είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Κώστα Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα. Ταυτόχρονα, το κέντρο θα αποτελείται από τους Henderson, Fabinho και Thiago, ενώ το κενό του Bobby Firmino θα καλύψει ο Diogo Jota, πλάι στους Sadio Mane και Mohamed Salah. Εκτός του Βραζιλιάνου επιθετικού, για την Liverpool παραμένουν εκτός οι Joe Gomez, Curtis Jones, Harvey Elliott και Naby Keita.

Να σημειωθεί πως οι καιρικές συνθήκες στο Merseyside, αλλά και γενικότερα στη βόρεια Αγγλία, αυτή τη στιγμή είναι αρκετά δυσμενείς καθώς παρατηρείται ιδιαίτερα έντονος άνεμος, που δεν αποκλείεται να δυσκολέψει την προσπάθεια των Reds σήμερα.

Αντίπαλος:

Την ήττα από τη, μέχρι πρότινος ουραγό, Norwich γνώρισε την περασμένη εβδομάδα η Southampton με σκορ 2-1. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα των Saints στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πλαίσιο της Premier League με τρεις νίκες και μία ισοπαλία να αποτελούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ομάδας, ακριβώς τα ίδια δηλαδή με αυτά της Liverpool. Ιδιαίτερα φορμαρισμένη μπορεί να θεωρηθεί, λοιπόν, η ομάδα από τον αγγλικό νότο καθώς μόνο οι ομάδες της πρώτης τετράδας έχουν ίση ή μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή σε αυτό το διάστημα.

Η ήττα από τα Καναρίνια, πάντως, είναι το ένα άκρο των αποτελεσμάτων της φετινής Southampton, με το άλλο να είναι η λευκή ισοπαλία με την Manchester City στο Etihad, όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γίνουν μία από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους τα τελευταία χρόνια στη γαλάζια πλευρά του Manchester. Με 14 βαθμούς λοιπόν οι Άγιοι βρίσκονται στην 13η θέση και, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, φαίνεται πως ο υποβιβασμός ή η έξοδος στην Ευρώπη, είναι και τα δύο εξίσου απίθανα σενάρια.

Ο Ralph Hasenhuttl δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Jack Stephens και Stuart Armstrong.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane
Southampton (4-4-2): McCarthy – Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters – Elyounoussi, Romeu, Ward-Prowse, Redmond – Armstrong, Adams

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *