Με την U23 η Villa – με rotation οι Reds! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Aston Villa vs Liverpool

Διοργάνωση: FA Cup
Έδρα: Villa Park
Ημερομηνία: 08.01.2020
Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Craig Pawson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Όπως άφησε το 2020 η Liverpool, με απώλεια βαθμών, ακριβώς έτσι ξεκίνησε και το 2021, αυτή τη φορά με μια ήττα στο Southampton με τελικό αποτέλεσμα 1-0, το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο δίλεπτο της αναμέτρησης, ύστερα από πανέμορφο τελείωμα του πρώην Κόκκινου, Danny Ings.

Πρεμιέρα στο FA Cup κάνει απόψε η Liverpool, κόντρα στην Aston Villa, η οποία την είχε συντρίψει με σκορ 7-2 νωρίτερα στη σεζόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, φέτος δεν υπάρχουν επαναληπτικοί αγώνες στο κύπελλο, επομένως η πρόκριση θα κριθεί απόψε.

Σε rotation αναμένεται να προχωρήσει ο Jurgen Klopp, ωστόσο η αποστολή με προορισμό το Birmingham αναμένεται δυνατή. Πιθανότεροι για ξεκούραση είναι οι Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Andrew Robertson, Fabinho και Gini Wijnaldum. Οι τραυματίες παραμένουν ως έχουν.

Αντίπαλος:

Η κύρια είδηση του παιχνιδιού πριν καν αυτό αρχίσει είναι το ξέσπασμα πολλαπλών κρουσμάτων COVID-19 μεταξύ παικτών και επιτελείου του Dean Smith, γεγονός που έθεσε ερωτηματικά γύρω από τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα.

Εν τέλει αποφασίστηκε πως η αναμέτρηση θα προχωρήσει κανονικά, με την Aston Villa να συμμετέχει με την ομάδα U23 και το τεχνικό της επιτελείο, κάτι που ίσως δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Jurgen Klopp να ξεκουράσει παίχτες του που μετράνε πολλά λεπτά συμμετοχής κατά την τρέχουσα σεζόν.

Πιθανές εντεκάδες:

Aston Villa (4-5-1): Onodi – Hayden, Bridge, Revan, Revan – Wright, Ramsey, Chrisene, Chukwuemeka, Philigene-Bidace – Barry
Liverpool (4-3-3): Kelleher – Williams, Williams, Phillips, Milner – Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Jones – Salah, Minamino, Origi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *