Με την ίδια εντεκάδα για το τρίποντο! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Wolves vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Molineux Stadium
Ημερομηνία: 04.12.2021

Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Chris Kavanagh
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 4HD

Νέα ομάδας:

Για πρώτη φορά από το 2016, η Liverpool επικράτησε της Everton στο Goodison Park, και επικράτησε εμφατικά. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, οι Reds βρέθηκαν με 0-2 μπροστά στο σκορ στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, και παρά το γκολ της Everton, σκόραραν δύο ακόμη φορές με τους τρομακτικά φορμαρισμένους Jota και Salah για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-4.

Λιγότερο από 72 ώρες αργότερα, η ομάδα του Jurgen Klopp καλείται να πάρει ένα ακόμη τρίποντο εκτός έδρας, αυτή τη φορά στο Molineux της Wolves που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Και, καθώς ο Γερμανός προπονητής θα έχει την ευχέρεια να πραγματοποιήσει rotation απέναντι στη Milan μεσοβδόμαδα, πιθανότατα θα παρατάξει σήμερα το απόγευμα μια ομάδα δίχως αλλαγές από αυτή που κέρδισε το Merseyside Derby. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελέσει ο Joel Matip με τον Konate να διεκδικεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Οι Roberto Firmino, Curtis Jones και Harvey Elliott συνθέτουν τη λίστα των απουσιών για τη Liverpool, καθώς και οι Naby Keita και Joe Gomez, οι οποίοι αν και επέστρεψαν στις προπονήσεις, φαίνεται να μην είναι έτοιμοι να αγωνιστούν ακόμη.

Αντίπαλος:

Ιδιαίτερα βελτιωμένη δείχνει η Wolves σε σχέση με την περασμένη σεζόν, με τους Λύκους να βρίσκονται στην 8η θέση με 21 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 5η Arsenal και τρεις από την 4η West Ham. Η ομάδα, υπό την ηγεσία του Bruno Lage πλέον, σίγουρα δεν προσφέρει θέαμα, καθώς λιγότερα από τα 12 γκολ της έχει σκοράρει μόνο η Norwich, εκμεταλλεύεται όμως το κλειστό της παιχνίδι, έχοντας δεχθεί επίσης 12 γκολ, με τις Chelsea και Manchester City να αποτελούν τις μοναδικές ομάδες με καλύτερο αμυντικό ρεκόρ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα του Wolverhampton δεν αποτελεί μια ομάδα που θα ”σπάσει” εύκολα, πόσο μάλλον στην έδρα της, όπου έχει το 4ο καλύτερο ρεκόρ του πρωταθλήματος.

Οι Pedro Neto, Hugo Bueno, Jonny, Willy Boly, Marcal και Yerson Mosquera αποτελούν τις απουσίες της Wolves, ενώ ο Daniel Podence κρίνεται ως αμφίβολος για τη σημερινή αναμέτρηση.

Πιθανές εντεκάδες:

Wolverhampton Wanderers (3-4-3): Sa – Kilman, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Ait-Nouri – Traore, Jimenez, Hee-Chan
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *