Με γεμάτη ομάδα και rotation για τα ημιτελικά! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Benfica

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 13.04.2022

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Serdar Gozubuyuk
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της σεζόν -μέχρι το επόμενο- η Liverpool ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Manchester City στο Etihad, σε μια δραματική αναμέτρηση, όπου οι Reds έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ απαντώντας, ωστόσο, με γκολ των Jota και Mane. Έτσι, το -1 από την πρωταθλήτρια έμεινε ως έχει, και με 7 αγωνιστικές να απομένουν όλα τα βλέμματα στρέφονται απόψε στο Champions League και στο Anfield, εκεί που η Liverpool αντιμετωπίζει τη Benfica για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Jurgen Klopp υποδέχεται τους Πορτογάλους έχοντας το πλεονέκτημα μετά το 1-3 της Λισαβόνας, ενώ η Villarreal περιμένει αντίπαλο έχοντας κάνει την απόλυτη έκπληξη, αποκλείοντας την Bayern!

Ο Γερμανός προπονητής των Κόκκινων θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, γεγονός που καθιστά τα πλάνα του απλούστερα, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε ελαφρύ rotation απόψε, με τους Τσιμίκα, Konate, Keita, Firmino και Diaz να διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Αντίπαλος:

Ένα θαύμα φαίνεται πως κυνηγάει η Benfica, με το 1-3 της πρώτης αναμέτρησης να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους αποψινούς γηπεδούχους, που μάλιστα είχαν ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα στο Estadio da Luz. Τραυματίες για την ομάδα του Nelson Verissimo είναι οι Lucas Verissimo, Rafa Silva και Rodrigo Pinho.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas – Keita, Henderson, Thiago – Jota, Firmino, Diaz
Benfica (4-2-3-1): Vlachodimos – Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo – Weigl, Taarabt – Goncalves, Ramos, Everton – Nunez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *